Elektyw specjalizacyjny I: Naturalne środki słodzące
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.KTW.9SLO1.NM.TTZTW | Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Elektyw specjalizacyjny I: Naturalne środki słodzące | ||
Jednostka: | Katedra Technologii Węglowodanów | ||
Grupy: |
Technologia Żywności, niestacjonarne magisterskie ,1 semestr, obowiązkowe |
||
Punkty ECTS i inne: |
(brak)
![]() ![]() |
||
Język prowadzenia: | (brak danych) | ||
Skrócony opis: |
Brak opisu |
||
Pełny opis: |
Brak opisu |
||
Literatura: |
Brak literatury |
| |||||
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.