Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Elektyw kierunkowy I: Chromatograficzne metody analizy produktów piekarskich i ciastkarskich T.F3.EK11.SM.TJBJY.T
Semestr letni 2017/2018
Wykład, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Elektyw kierunkowy I: Chromatograficzne metody analizy produktów piekarskich i ciastkarskich T.F3.EK11.SM.TJBJY.T
Zajęcia Semestr letni 2017/2018 (17/18L) (zakończony)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce:
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 20:45
sala 0.72
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań: Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 24
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Egzamin
Prowadzący: Stanisław Kowalski, Marcin Łukasiewicz
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.