![]() |
aktywny pracownik nieetatowy
|

prof. dr hab.
Teresa Fortuna
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
07/08Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1B.SI.TTZBX
07/08Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX
07/08Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX
07/08Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1X.NI.TTZTX
07/08L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1C.SI.TTZCX
07/08L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX
07/08L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX
07/08L - Analiza sensoryczna produktów spożywczych B.W04.ASPSP.SI.BBTSX
07/08L - Elektyw specjalizacyjny I - Sensoryczne metody kontroli jakości żywności T.AOZ.9S02A.NM.TTZTA
07/08L - Pracownia magisterska T.AOZ.P011A.NM.TTZTA
07/08L - Seminarium T.AOZ.S011A.NM.TTZTA
07/08L - Substancje dodatkowe w żywności B.F6.SDZ.SI.BBTSX
07/08L - Wybrane zagadnienia specjalizacyjne T.AOZ.WZS1A.NM.TTZTA
08/09Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1B.SI.TTZBX
08/09Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX
08/09Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX
08/09Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1X.NI.TTZTX
08/09Z - Elektyw specjalizacyjny II - Analiza instrumentalna w badaniu żywności T.AOZ.9S04A.NM.TTZTA
08/09Z - Konwersatorium dyplomowe T.AOZ.K021A.NM.TTZTA
08/09Z - Pracownia magisterska T.AOZ.P021A.NM.TTZTA
08/09Z - Seminarium T.AOZ.S021A.NM.TTZTA
08/09L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1B.SI.TTZBX
08/09L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1C.SI.TTZCX
08/09L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX
08/09L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX
08/09L - Analiza sensoryczna produktów spożywczych B.W04.ASPSP.SI.BBTSX
08/09L - Elektyw specjalizacyjny I - Sensoryczne metody kontroli jakości żywności T.AOZ.9S02A.NM.TTZTA
08/09L - Konwersatorium dyplomowe T.AOZ.K031A.NM.TTZTA
08/09L - Pracownia magisterska T.AOZ.P011A.NM.TTZTA
08/09L - Pracownia magisterska T.AOZ.P031A.NM.TTZTA
08/09L - Seminarium T.AOZ.S011A.NM.TTZTA
08/09L - Seminarium T.AOZ.S031A.NM.TTZTA
08/09L - Substancje dodatkowe w żywności B.F6.SDZ.SI.BBTSX
08/09L - Wybrane zagadnienia specjalizacyjne T.AOZ.WZS1A.NM.TTZTA
09/10Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX
09/10Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1B.SI.TTZBX
09/10Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX
09/10Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX
09/10Z - Elektyw 5: Substancje dodatkowe w żywności T.AOZ.9DODT.SI.TTZBX
09/10Z - Elektyw specjalizacyjny II - Analiza instrumentalna w badaniu żywności T.AOZ.9S04A.NM.TTZTA
09/10Z - Jakość, standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.JSMAZ.SI.TTZBX
09/10Z - Kontrola jakości pomiarów analitycznych B.W7T.KONJA.SI.BBTSX
09/10Z - Metody oceny jakości produktów T.AOZ.MOJPR.SI.TTWTX
09/10Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.AOZ.PPDIN.SI.TTZXX
09/10Z - Seminarium T.AOZ.S021A.NM.TTZTA
09/10Z - Seminarium T.AOZ.SMINZ.SI.TTZXX
09/10Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna T.AOZ.TS1AS.NI.TTZXX
09/10L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1B.SI.TTZBX
09/10L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1C.SI.TTZCX
09/10L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX
09/10L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX
09/10L - Elektyw kierunkowy I: Dodatki do żywności T.AOZ.81DZY.NI.TTZXX
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I - Sensoryczne metody kontroli jakości żywności T.AOZ.9S02A.NM.TTZTA
09/10L - Jakość sensoryczna żywności T.AOZ.JSENS.SI.TTZBX
09/10L - Konwersatorium T.AOZ.KON01.SM.TTZTA
09/10L - Konwersatorium dyplomowe T.AOZ.K031A.NM.TTZTA
09/10L - Pracownia magisterska T.AOZ.P031A.NM.TTZTA
09/10L - Seminarium T.AOZ.8SEMI.NI.TTZXX
09/10L - Seminarium T.AOZ.S011A.NM.TTZTA
09/10L - Seminarium T.AOZ.SEM01.SM.TTZTA
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Analiza chemiczna żywności T.AOZ.82TCZ.NI.TTZXX
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA
09/10L - Wybrane zagadnienia specjalizacyjne T.AOZ.WZS1A.NM.TTZTA
10/11Z - Analiza i ocena jakości żywności II B.W2B.ANIOC.SM.BBTSX
10/11Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX
10/11Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1B.SI.TTZBX
10/11Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX
10/11Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX
10/11Z - Elektyw 5: Dodatki do żywności T.AOZ.09DZ1.SI.TTZBX
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny II - Analiza instrumentalna w badaniu żywności T.AOZ.9S04A.NM.TTZTA
10/11Z - Metody fizyczne oceny produktów spożywczych B.F2.MFO.SM.BBTSX
10/11Z - Metody instrumentalne w analizie żywności B.F2.MEI.SM.BBTSA
10/11Z - Metody oceny jakości produktów T.AOZ.MOJPR.SI.TTWTX
10/11Z - Seminarium T.AOZ.S021A.NM.TTZTA
10/11Z - Seminarium T.AOZ.SEM02.SM.TTZTA
10/11Z - Seminarium T.AOZ.SMINZ.NI.TTZXX
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA
10/11L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1B.SI.TTZBX
10/11L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1C.SI.TTZCX
10/11L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX
10/11L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX
10/11L - Antyoksydanty w żywności B.F6.AWZ.SI.BBTSX
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I - Projektowanie badań sensorycznych do oceny jakości żywnosci T.AOZ.9S01A.NM.TTZTA
10/11L - Jakość sensoryczna żywności T.AOZ.JSENS.SI.TTZBX
10/11L - Pracownia magisterska T.AOZ.P011A.NM.TTZTA
10/11L - Seminarium T.AOZ.S011A.NM.TTZTA
10/11L - Seminarium T.AOZ.S031A.NM.TTZTA
10/11L - Seminarium T.AOZ.SEM03.SM.TTZTA
10/11L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.AOZ.SMJ03.SM.TTZTA
10/11L - Substancje dodatkowe w żywności B.F6.SDZ.SI.BBTSX
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA
10/11L - Wybrane zagadnienia specjalizacyjne T.AOZ.WZS1A.NM.TTZTA
11/12Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX
11/12Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1B.SI.TTZBX
11/12Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX
11/12Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX
11/12Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZYW.SI.TTZDX
11/12Z - Elektyw 5: Dodatki do żywności T.AOZ.09DZ1.SI.TTZBX
11/12Z - Metody badań eksperymentalnych T.AOZ.PRO02.SM.TTZTA
11/12Z - Metody instrumentalne w analizie żywności B.F2.MEI.SM.BBTSA
11/12Z - Metody oceny jakości produktów T.AOZ.MOJPR.SI.TTWTX
11/12Z - Metody sensoryczne w ocenie jakości żywności B.W7T.MSOJZ.SI.BBTSX
11/12Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.AOZ.PPDIN.SI.TTZXX
11/12Z - Seminarium T.AOZ.SEM02.SM.TTZTA
11/12Z - Seminarium T.AOZ.SMINZ.NI.TTZXX
11/12Z - Seminarium T.AOZ.SMINZ.SI.TTZXX
11/12Z - Seminarium I T.AJZ.SEM01.NM.TTZTS
11/12Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AJZ.TSP11.NM.TTZTS
11/12Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA
11/12L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANOCJ.SI.TTZDX
11/12L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1B.SI.TTZBX
11/12L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1C.SI.TTZCX
11/12L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX
11/12L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX
11/12L - Analiza sensoryczna produktów spożywczych B.W04.ASPSP.SI.BBTSX
11/12L - Antyoksydanty w żywności B.F6.AWZ.SI.BBTSX
11/12L - Jakość sensoryczna żywności T.AOZ.JSENS.SI.TTZBX
11/12L - Seminarium T.AOZ.S031A.NM.TTZTA
11/12L - Seminarium T.AOZ.SEM01.SM.TTZTA
11/12L - Seminarium T.AOZ.SEM03.SM.TTZTA
11/12L - Seminarium II T.AJZ.SEM02.NM.TTZTS
11/12L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.AOZ.SMJ03.SM.TTZTA
11/12L - Substancje dodatkowe w żywności B.F6.SDZ.SI.BBTSX
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA
12/13Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX
12/13Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1B.SI.TTZBX
12/13Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX
12/13Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX
12/13Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZYW.SI.TTZDX
12/13Z - Elektyw 5: Dodatki do żywności T.AOZ.09DZ1.SI.TTZBX
12/13Z - Metody oceny jakości produktów T.AOZ.MOJPR.SI.TTWTX
12/13Z - Przygotowanie pracy magisterskiej T.AJZ.PRAC3.NM.TTZTA
12/13Z - Seminarium T.AOZ.SEM02.SM.TTZTA
12/13Z - Seminarium T.AOZ.SMINZ.NI.TTZXX
12/13Z - Seminarium T.AOZ.SMINZ.SI.TTZXX
12/13Z - Seminarium I T.AJZ.SEM01.NM.TTZTS
12/13Z - Seminarium III T.AJZ.SEM03.NM.TTZTS
12/13Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AJZ.TSP11.NM.TTZTS
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA
12/13L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANOCJ.SI.TTZDX
12/13L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1B.SI.TTZBX
12/13L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1C.SI.TTZCX
12/13L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX
12/13L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX
12/13L - Analiza sensoryczna produktów spożywczych B.W04.ASPSP.SI.BBTSX
12/13L - Elektyw kierunkowy I: Substancje dodatkowe w żywności T.AJZ.09EL2.NM.TTZXX
12/13L - Jakość sensoryczna żywności T.AOZ.JSENS.SI.TTZBX
12/13L - Praktyka dyplomowa T.DZT.PRAKT.NM.TTZXX
12/13L - Praktyka dyplomowa T.DZT.PRDYP.SM.TTZTX
12/13L - Seminarium T.AOZ.SEM01.SM.TTZTA
12/13L - Seminarium T.AOZ.SEM03.SM.TTZTA
12/13L - Seminarium II T.AJZ.SEM02.NM.TTZTS
12/13L - Substancje dodatkowe w żywności B.F6.SDZ.SI.BBTSX
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA
13/14Z - Analiza i ocena jakości żywności II B.F2.ANC.SM.BBTSX
13/14Z - Chemia żywności T.AJZ.CHEZY.SI.TTDXX
13/14Z - Chemia żywności T.AJZ.CHEZY.SI.TTZIX
13/14Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1B.SI.TTZBX
13/14Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX
13/14Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX
13/14Z - Elektyw 5: Dodatki do żywności T.AOZ.09DZ1.SI.TTZBX
13/14Z - Metody oceny jakości produktów T.AOZ.MOJPR.SI.TTWTX
13/14Z - Seminarium T.AOZ.SEM02.SM.TTZTA
13/14Z - Seminarium T.AOZ.SMINZ.SI.TTZXX
13/14Z - Seminarium I T.AJZ.SEM01.NM.TTZTS
13/14Z - Seminarium III T.AJZ.SEM03.NM.TTZTS
13/14Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AJZ.TSP11.NM.TTZTS
13/14Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS
13/14L - Analiza i ocena jakości żywności T.AJZ.AOJZY.SI.TTDXX
13/14L - Analiza i ocena jakości żywności T.AJZ.AOJZY.SI.TTZIX
13/14L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1B.SI.TTZBX
13/14L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1C.SI.TTZCX
13/14L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX
13/14L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX
13/14L - Jakość sensoryczna żywności T.AOZ.JSENS.SI.TTZBX
13/14L - Metody badań eksperymentalnych T.AOZ.PRO03.SM.TTZTA
13/14L - Ocena jakości żywności B.F4.OJZ.SI.BBTSX
13/14L - Praktyka dyplomowa T.DZT.PRAKT.NM.TTZXX
13/14L - Seminarium T.AOZ.SEM01.SM.TTZTA
13/14L - Seminarium T.AOZ.SEM03.SM.TTZTA
13/14L - Seminarium II T.AJZ.SEM02.NM.TTZTS
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA
14/15Z - Analiza i ocena jakości żywności II B.F2.ANC.SM.BBTSX
14/15Z - Analiza sensoryczna T.AJZ.ANSEN.SI.TTWXY
14/15Z - Chemia żywności T.AJZ.CHEZY.SI.TTDXX
14/15Z - Chemia żywności T.AJZ.CHEZY.SI.TTZIX
14/15Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1B.SI.TTZBX
14/15Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX
14/15Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX
14/15Z - Elektyw 5: Dodatki do żywności T.AOZ.09DZ1.SI.TTZBX
14/15Z - Metody oceny jakości produktów T.AOZ.MOJPR.SI.TTWTX
14/15Z - Seminarium T.AOZ.SEM02.SM.TTZTA
14/15Z - Seminarium T.AOZ.SMINZ.NI.TTZXX
14/15Z - Seminarium T.AOZ.SMINZ.SI.TTZXX
14/15Z - Seminarium III T.AJZ.SEM03.NM.TTZTS
14/15Z - Seminarium specjalizacyjne I T.AJZ.SEMS1.NM.TTZTS
14/15Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AJZ.TSP11.NM.TTZTS
14/15Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA
14/15L - Analiza i ocena jakości żywności T.AJZ.AOJZY.SI.TTDXX
14/15L - Analiza i ocena jakości żywności T.AJZ.AOJZY.SI.TTZIX
14/15L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1B.SI.TTZBX
14/15L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1C.SI.TTZCX
14/15L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX
14/15L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX
14/15L - Jakość sensoryczna żywności T.AOZ.JSENS.SI.TTZBX
14/15L - Metody badań eksperymentalnych T.AOZ.PRO03.SM.TTZTA
14/15L - Ocena jakości żywności B.F4.OJZ.SI.BBTSX
14/15L - Praktyka dyplomowa T.DZT.PRAKT.NM.TTZXX
14/15L - Seminarium T.AOZ.SEM03.SM.TTZTA
14/15L - Seminarium specjalizacyjne I T.AOZ.SESP1.SM.TTZTA
14/15L - Seminarium specjalizacyjne II T.AJZ.SEMS2.NM.TTZTS
15/16Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TJBJY.T
15/16Z - Chemia żywności T.AJZ.CHEZY.SI.TTDXX
15/16Z - Chemia żywności T.AJZ.CHEZY.SI.TTZIX
15/16Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX
15/16Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX
15/16Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX
15/16Z - Elektyw 5: Dodatki do żywności T.AOZ.09DZ1.SI.TTZBX
15/16Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.AOZ.PPDIN.SI.TTZXX
15/16Z - Seminarium T.AOZ.SMINZ.NI.TTZXX
15/16Z - Seminarium T.AOZ.SMINZ.SI.TTZXX
15/16Z - Seminarium dyplomowe T.AJZ.SMINZ.SI.TTZIX
15/16Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.AJZ.PRACM.NM.TTZTS
15/16Z - Seminarium specjalizacyjne T.1s.SSP1.NM.TTZTA.T
15/16Z - Seminarium specjalizacyjne II T.AOZ.SESP2.SM.TTZTA
15/16Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZTA.T
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Analiza sensoryczna w badaniach żywności T.2s.TSP3.SM.TJBJA.T
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA
15/16L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TJBJY.T
15/16L - Analiza i ocena jakości żywności T.AJZ.AOJZY.SI.TTDXX
15/16L - Analiza i ocena jakości żywności T.AJZ.AOJZY.SI.TTZIX
15/16L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1C.SI.TTZCX
15/16L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX
15/16L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX
15/16L - Jakość sensoryczna żywności T.AOZ.JSENS.SI.TTZBX
15/16L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TJBJA.T
15/16L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTA.T
15/16L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TJBJA.T
15/16L - Metody badań eksperymentalnych T.AOZ.PRO03.SM.TTZTA
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.AOZ.SDIPM.SM.TTZTA
15/16L - Seminarium specjalizacyjne T.1s.SSP1.SM.TJBJA.T
15/16L - Seminarium specjalizacyjne T.2s.SSP2.NM.TTZTA.T
15/16L - Seminarium specjalizacyjne T.3s.SSP3.SM.TJBJA.T
15/16L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZTA.T
16/17Z - Analiza sensoryczna T.3s.ANSE.SI.TTWTX.T
16/17Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.NI.TTZTX.T
16/17Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TJBJY.T
16/17Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTDDX.T
16/17Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZCX.T
16/17Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTX.T
16/17Z - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.NM.TTZTA.T
16/17Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZTA.T
16/17Z - Metody oceny jakości produktów T.3s.MOJP.SI.TTWTX.T
16/17Z - Praca inżynierska T.AJZ.PRINZ.SI.TTDXX
16/17Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.AOZ.PPDIN.SI.TTZXX
16/17Z - Seminarium T.AOZ.SMINZ.NI.TTZXX
16/17Z - Seminarium T.AOZ.SMINZ.SI.TTZXX
16/17Z - Seminarium dyplomowe T.AJZ.SEMDY.SI.TTDXX
16/17Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTA.T
16/17Z - Seminarium specjalizacyjne T.1s.SSP1.NM.TTZTA.T
16/17Z - Seminarium specjalizacyjne T.2s.SSP2.SM.TJBJA.T
16/17Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTA.T
16/17Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZTA.T
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T
16/17L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.NI.TTZTX.T
16/17L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TJBJY.T
16/17L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDX.T
16/17L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZCX.T
16/17L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZIX.T
16/17L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTX.T
16/17L - Dodatki do żywności T.6s.DODZ.SI.TJBJY.T
16/17L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TJBJA.T
16/17L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTA.T
16/17L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTA.T
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTA.T
16/17L - Seminarium specjalizacyjne T.1s.SSP1.SM.TJBJA.T
16/17L - Seminarium specjalizacyjne T.2s.SSP2.NM.TTZTA.T
16/17L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZTA.T
17/18Z - Analiza sensoryczna w ocenie jakości żywności -sprawdzanie wrażliwości sensorycznej T.1s.ASOJ.SP.TJSGY.T
17/18Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TJBJY.T
17/18Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTDDX.T
17/18Z - Elektyw kierunkowy I: Substancje dodatkowe w żywności T.F2.EK1b.SM.TTZXX.T
17/18Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TJBJA.T
17/18Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZTA.T
17/18Z - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.NM.TTZTA.T
17/18Z - Ocena organoleptyczna produktów ziołowych R.1s.OOPZ.SP.UWR.IPR
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TJBJY.T
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.AJZ.SDPI.SI.TTDXX
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.AOZ.SDIPI.NI.TTZXX
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.AOZ.SDIPI.SI.TTZXX
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTA.T
17/18Z - Seminarium specjalizacyjne T.1s.SSP1.NM.TTZTA.T
17/18Z - Seminarium specjalizacyjne T.2s.SSP2.SM.TJBJA.T
17/18Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTA.T
17/18Z - Substancje biologiczne czynne R.1s.SBC.SP.UWR.IPR
17/18Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZTA.T
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T
17/18L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.NI.TTZTX.T
17/18L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TJBJY.T
17/18L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDX.T
17/18L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZCX.T
17/18L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZIX.T
17/18L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTX.T
17/18L - Dodatki do żywności T.2s.DDZF.SP.TJSGY.T
17/18L - Dodatki do żywności T.6s.DODZ.SI.TJBJY.T
17/18L - Egzamin końcowy T.2s.EGZK.SP.TJSGY.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TJBJA.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTA.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.NM.TTZTA.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTA.T
17/18L - Ocena Jakości Żywności T.2s.OJZY.SP.TZCDY.T
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.AOZ.SDIPI.NI.TTZXX
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTA.T
18/19Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TBSBY.T
18/19Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TJBJY.T
18/19Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTDDX.T
18/19Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TJBJA.T
18/19Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZTA.T
18/19Z - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.NM.TTZTA.T
18/19Z - Ocena organoleptyczna produktów ziołowych R.1s.OOPZ.SP.UWR.IPR
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TTWTX.T
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTA.T
18/19Z - Seminarium specjalizacyjne T.1s.SSP1.NM.TTZTA.T
18/19Z - Seminarium specjalizacyjne T.2s.SSP2.SM.TJBJA.T
18/19Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTA.T
18/19Z - Substancje biologiczne czynne R.1s.SBC.SP.UWR.IPR
18/19Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZTA.T
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T
18/19L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.NI.TTZTX.T
18/19L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TBSBY.T
18/19L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TJBJY.T
18/19L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDX.T
18/19L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZCX.T
18/19L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTX.T
18/19L - Dodatki do żywności T.6s.DODZ.SI.TJBJY.T
18/19L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TJBJA.T
18/19L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTA.T
18/19L - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.NM.TTZTA.T
18/19L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTA.T
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T
18/19L - Seminarium specjalizacyjne T.1s.SSP1.SM.TJBJA.T
18/19L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZTA.T
19/20Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TBSBY.T
19/20Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TJBJY.T
19/20Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTDDX.T
19/20Z - Ocena organoleptyczna produktów ziołowych R.1s.OOPZ.SP.UWR.IPR
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTA.T
19/20Z - Seminarium specjalizacyjne T.2s.SSP2.SM.TJBJA.T
19/20Z - Seminarium specjalizacyjne 1 A T.1s.SSP1.NM.TTZAZ.T
19/20Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTA.T
19/20L - Ocena Jakości Żywności T.2s.OJZY.SP.TZCDY.T
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T
19/20L - Seminarium specjalizacyjne 1 D T.1s.SSP1.SM.TTZDZ.T
20/21Z - Ocena organoleptyczna produktów ziołowych R.1s.OOPZ.SP.UWR.IPR
21/22Z - Ocena organoleptyczna produktów ziołowych R.1s.OOPZ.SP.UWR.IPR
21/22L - Ocena Jakości Żywności T.2s.OJZY.SP.TZCDY.T
22/23Z - Ocena organoleptyczna produktów ziołowych R.1s.OOPZ.SP.UWR.IPR
Prowadzone przedmioty
07/08L - Elektyw specjalizacyjny I - Sensoryczne metody kontroli jakości żywności T.AOZ.9S02A.NM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
08/09Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
08/09Z - Elektyw specjalizacyjny II - Analiza instrumentalna w badaniu żywności T.AOZ.9S04A.NM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
08/09L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1B.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
08/09L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1C.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
08/09L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
08/09L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2), Wykład (grupa 3)
08/09L - Elektyw specjalizacyjny I - Sensoryczne metody kontroli jakości żywności T.AOZ.9S02A.NM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
09/10Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
09/10Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
09/10Z - Elektyw specjalizacyjny II - Analiza instrumentalna w badaniu żywności T.AOZ.9S04A.NM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
09/10Z - Metody oceny jakości produktów T.AOZ.MOJPR.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
09/10L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.AOZ.DOSAD.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I - Sensoryczne metody kontroli jakości żywności T.AOZ.9S02A.NM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Analiza chemiczna żywności T.AOZ.82TCZ.NI.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny II - Analiza instrumentalna w badaniu żywności T.AOZ.9S04A.NM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I - Projektowanie badań sensorycznych do oceny jakości żywnosci T.AOZ.9S01A.NM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Jakość sensoryczna żywności T.AOZ.JSENS.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AJZ.TSP11.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANOCJ.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AJZ.TSP11.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw kierunkowy I: Substancje dodatkowe w żywności T.AJZ.09EL2.NM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AJZ.TSP11.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Wykład (grupa 1)
13/14L - Jakość sensoryczna żywności T.AOZ.JSENS.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AJZ.TSP11.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.AJZ.PRACM.NM.TTZTS:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Analiza sensoryczna w badaniach żywności T.2s.TSP3.SM.TJBJA.T:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.AOZ.SDIPM.SM.TTZTA:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Analiza sensoryczna w badaniach żywności T.2s.TSP3.SM.TJBJA.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Analiza sensoryczna w ocenie jakości żywności -sprawdzanie wrażliwości sensorycznej T.1s.ASOJ.SP.TJSGY.T:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw kierunkowy I: Substancje dodatkowe w żywności T.F2.EK1b.SM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Kształtowanie jakości żywności pochodzenia roślinnego T.1s.KJZR.SP.TJSGY.T:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Ocena organoleptyczna produktów ziołowych R.1s.OOPZ.SP.UWR.IPR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.AOZ.SDIPI.NI.TTZXX:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.AOZ.SDIPI.SI.TTZXX:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19Z - Ocena organoleptyczna produktów ziołowych R.1s.OOPZ.SP.UWR.IPR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.NI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3), Seminarium (grupa 4)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20Z - Ocena organoleptyczna produktów ziołowych R.1s.OOPZ.SP.UWR.IPR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
20/21Z - Ocena organoleptyczna produktów ziołowych R.1s.OOPZ.SP.UWR.IPR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Ocena organoleptyczna produktów ziołowych R.1s.OOPZ.SP.UWR.IPR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Ocena Jakości Żywności T.2s.OJZY.SP.TZCDY.T:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)