Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności [T.1s.PTSR.SI.TTZXZ.T]
Semestr zimowy 2022/2023
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 5
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności [T.1s.PTSR.SI.TTZXZ.T] | ||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2022/2023 [22/23Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 5 [pozostałe grupy] |
||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15
sala 0.72 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15
sala 0.73 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 13 | ||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||
Prowadzący: | Wiktor Berski, Jarosław Korus |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.