Elektyw specjalizacyjny 2 Z: Analysis of bioactive compounds in cereal grain [T.F3a.S22.SM.TFTZZ.T]
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Elektyw specjalizacyjny 2 Z: Analysis of bioactive compounds in cereal grain [T.F3a.S22.SM.TFTZZ.T] | ||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/2021 [20/21L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||
Terminy i miejsca:
|
jednokrotnie, poniedziałek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 13:45
sala 0.73 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, wtorek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 13:45
sala 0.73 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||
Liczba osób w grupie: | 3 | ||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||
Prowadzący: | Krzysztof Buksa |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.