profesor uczelni w jednostce Wydział Biotechnologii i Ogrodnictwa
|
dr hab.
Agnieszka Sękara
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
wtorek, godz. 10-12
Zainteresowania
Analiza reakcji roślin na czynniki stresowe, zjawisko pamięci stresu.
Relacje między roślinami a środowiskiem dla uzyskania bezpiecznej żywności o wysokiej wartości biologicznej.
Zwiększenie bioróżnorodności upraw, egzotyczne warzywa, zioła, przyprawy, rośliny kosmetyczne, grzyby uprawne i lecznicze.
Etnobotanika roślin warzywnych i zielarskich oraz historia ziołolecznictwa.
Wykorzystanie roślin uprawnych w technikach fitoremediacyjnych.
Koordynowane przedmioty
10/11Z - Grzyby jadalne i lecznicze O.WEO.9GRZY.SM.OOGXX
10/11Z - Grzyby uprawne i lecznicze O.WEO.9GRZ2.NM.OOGNA
10/11Z - Warzywa egzotyczne O.WEO.9WEGZ.SM.OOGXX
10/11Z - Współczesne trendy w ogrodnictwie - Grzyby uprawne O.WEO.GRZY2.SM.OOGO1
10/11L - Warzywa z różnych regionów świata O.WEO.9WRRS.NM.OOGNA
10/11L - Warzywa z różnych regionów świata O.WEO.9WRRS.NM.OOGNR
11/12Z - Grzyby jadalne i lecznicze O.WEO.9GRZY.SM.OOGXX
11/12Z - Roślinne substancje modyfikujące barwę, smak i zapach O.BCH.SMO3.SI.OOGZX
11/12Z - Warzywa egzotyczne O.WEO.9WEGZ.SM.OOGXX
11/12Z - Współczesne trendy w ogrodnictwie - Grzyby uprawne O.WEO.GRZY2.SM.OOGO1
12/13Z - Grzyby jadalne i lecznicze O.WEO.9GRZY.SM.OOGXX
12/13Z - Historia ziołolecznictwa O.F1.HIZ.NI.OOGXY
12/13Z - Historia ziołolecznictwa O.F1.HIZ.SI.OOGXY
12/13Z - Roślinne substancje modyfikujące barwę, smak i zapach O.BCH.SMO3.SI.OOGZX
12/13Z - Warzywa egzotyczne O.WEO.9WEGZ.SM.OOGXX
12/13Z - Warzywa z różnych regionów świata O.WEO.9WRRS.NM.OOGNR
12/13Z - Współczesne trendy w ogrodnictwie - Grzyby uprawne O.WEO.GRZY2.SM.OOGO1
12/13L - Anatomiczne metody badania tożsamości i jakości surowców zielarskich O.RWZ.BTSZ6.SI.OOGZX
12/13L - Grzyby lecznicze O.RWZ.GRZL1.SM.OOGLY
12/13L - Techniki oceny jakości surowców roślinnych O.RWZ.TOSR1.SM.OOGLY
12/13L - Warzywa egzotyczne O.F1.WAR.SM.OOGXY
12/13L - Warzywa egzotyczne O.RWZ.9WEG2.NM.OOGXY
13/14Z - Historia ziołolecznictwa O.F1.HIZ.SI.OOGXY
13/14Z - Lecznicze i dietetyczne właściwości grzybów O.RWZ.9LDG7.SI.OOGXX
13/14Z - Standardy jakości surowców i leków roślinnych O.RWZ.SJSL7.SI.OOGZX
13/14L - Anatomiczne metody badania tożsamości i jakości surowców zielarskich O.RWZ.BTSZ6.SI.OOGZX
13/14L - Grzyby lecznicze O.RWZ.GRZL1.SM.OOGLY
13/14L - Rośliny w kosmetyce O.RWZ.9KOS2.NM.OOGXY
13/14L - Rośliny w kosmetyce O.RWZ.9KOS2.SM.OOGXY
13/14L - Warzywa egzotyczne O.F1.WAR.SM.OOGXY
14/15Z - Grzyby uprawne O.F5.GRZ.SI.OOGXY
14/15Z - Historia ziołolecznictwa O.F1.HIZ.NI.OOGXY
14/15Z - Historia ziołolecznictwa O.F1.HIZ.SI.OOGXY
14/15Z - Lecznicze i dietetyczne właściwości grzybów O.RWZ.9LDG7.SI.OOGXX
14/15Z - Standardy jakości surowców i leków roślinnych O.RWZ.SJSL7.SI.OOGZX
14/15L - Grzyby lecznicze O.RWZ.GRZL1.SM.OOGLY
14/15L - Rośliny w kosmetyce O.F1.RWK.SM.OOGXY
14/15L - Rośliny w kosmetyce O.F2.RWK.NM.OOGXY
14/15L - Warzywa egzotyczne O.F1.WAR.SM.OOGXY
15/16Z - Grzyby uprawne O.F5.GRZ.SI.OOGXY
15/16Z - Historia ziołolecznictwa O.F1.HIZ.NI.OOGXY
15/16Z - Historia ziołolecznictwa O.F1.HIZ.SI.OOGXY
15/16Z - Metody badania tożsamości surowców zielarskich O.RWZ.MBSZ7.SI.OOGLY
15/16L - Grzyby lecznicze O.1s.GRL.SM.OOGLY
16/17Z - Grzyby uprawne O.F7.GRZ.SI.OOGXY
16/17Z - Historia ziołolecznictwa O.F1.HIZ.NI.OOSXY
16/17Z - Historia ziołolecznictwa O.F1.HIZ.SI.OOGXY
16/17Z - Historia ziołolecznictwa O.F1.HIZ.SI.OOTXY
16/17Z - Metody badania tożsamości surowców zielarskich O.RWZ.MBSZ7.SI.OOGLY
16/17Z - Rośliny w sztukach kulinarnych świata O.F1.ROS.SI.OOGXY
16/17Z - Rośliny w sztukach kulinarnych świata O.F1.ROS.SI.OOTXY
16/17L - Analiza źródeł etnobotanicznych O.1s.AZE.SM.OOTXY
16/17L - Grzyby lecznicze O.1s.GRL.SM.OOTXY
16/17L - Rośliny w kosmetyce O.F3.RWK.NM.OOGXY
16/17L - Rośliny w kosmetyce O.F3.RWK.SM.OOGXY
16/17L - Warzywa egzotyczne O.F3.WAR.SM.OOGXY
17/18Z - Historia ziołolecznictwa O.F1.HIZ.NI.OOGXY
17/18Z - Historia ziołolecznictwa O.F1.HIZ.SI.OOGXY
17/18Z - Podstawy biznesu O.1s.PBI.NI.OOSXY
17/18Z - Podstawy biznesu O.1s.PBI.SI.OOSXY
17/18Z - Podstawy biznesu O.5s.PBI.NI.OOSXY
17/18Z - Podstawy biznesu O.5s.PBI.SI.OOSXY
17/18Z - Produkty roślinne w kosmetyce O.2s.PRK.SM.OOTXY
17/18Z - Rośliny w sztukach kulinarnych świata O.F1.ROS.NI.OOGXY
17/18Z - Rośliny w sztukach kulinarnych świata O.F1.ROS.SI.OOGXY
17/18L - Naturalne zasoby roślin leczniczych O.4s.NZR.SI.OOTXY
17/18L - Ocena jakości surowców i preparatów roślinnych O.4s.OJS.SI.OOTXY
17/18L - Podstawy anatomii i fizjologii człowieka O.F4.PAF.SI.OOTXY
17/18L - Podstawy farmakologii O.F4.PFA.SI.OOTXY
18/19Z - Historia ziołolecznictwa O.F1.HIZ.SI.OOGXY
18/19Z - Historia ziołolecznictwa O.F1.HIZ.SI.OOTXY
18/19Z - Podstawy biznesu O.5s.PBI.NI.OOSXY
18/19Z - Rośliny w sztukach kulinarnych świata O.F1.ROS.SI.OOGXY
18/19Z - Rośliny w sztukach kulinarnych świata O.F1.ROS.SI.OOTXY
18/19L - Naturalne zasoby roślin leczniczych O.4s.NZR.SI.OOTXY
18/19L - Ocena jakości surowców i preparatów roślinnych O.4s.OJS.SI.OOTXY
18/19L - Podstawy anatomii i fizjologii człowieka O.F4.PAF.SI.OOTXY
18/19L - Podstawy farmakologii O.F4.PFA.SI.OOTXY
18/19L - Rośliny w kosmetyce O.F3.RWK.SM.OOGXY
18/19L - Warzywa egzotyczne O.F3.WAR.NM.OOGXY
18/19L - Warzywa egzotyczne O.F3.WAR.SM.OOGXY
19/20Z - Historia ziołolecznictwa O.F1.HIZ.NI.OOGXZ
19/20Z - Historia ziołolecznictwa O.F1.HIZ.SI.OOGXZ
19/20Z - Rośliny w sztukach kulinarnych świata O.F1.ROS.NI.OOGXZ
19/20Z - Rośliny w sztukach kulinarnych świata O.F1.ROS.SI.OOGXZ
19/20Z - Uprawa grzybów kulinarnych i leczniczych O.FZ.UGK.SI.OOGXY
19/20L - Analiza źródeł etnobotanicznych O.1s.AZE.SM.OOTXZ
19/20L - Grzyby lecznicze O.1s.GRL.SM.OOTXZ
19/20L - Ocena jakości surowców i preparatów roślinnych O.4s.OJS.SI.OOTXY
19/20L - Rośliny w kosmetyce O.FL.RWK.NM.OOGXZ
19/20L - Warzywa egzotyczne O.F3.WAR.SM.OOGXY
20/21Z - Historia ziołolecznictwa O.F1.HIZ.NI.OOGXZ
20/21Z - Historia ziołolecznictwa O.F1.HIZ.SI.OOGXZ
20/21Z - Historia ziołolecznictwa O.F1.HIZ.SI.OOTXZ
20/21Z - Produkty roślinne w kosmetyce O.2s.PRK.SM.OOTXZ
20/21Z - Rośliny w sztukach kulinarnych świata O.F1.ROS.NI.OOGXZ
20/21Z - Rośliny w sztukach kulinarnych świata O.F1.ROS.SI.OOGXZ
20/21Z - Rośliny w sztukach kulinarnych świata O.F1.ROS.SI.OOTXZ
20/21Z - Seminarium O.2s.SEM.SM.OOTXZ
20/21Z - Seminarium dyplomowe O.2s.SED.SM.OOTXZ
20/21L - Analiza źródeł etnobotanicznych O.1s.AZE.SM.OOTXZ
20/21L - Grzyby lecznicze O.1s.GRL.SM.OOTXZ
20/21L - Naturalne zasoby roślin leczniczych O.4s.NZR.SI.OOTXZ
20/21L - Ocena jakości surowców i preparatów roślinnych O.4s.OJS.SI.OOTXZ
21/22Z - Uprawa grzybów kulinarnych i leczniczych O.FZ.UGK.NI.OOGXZ
21/22L - Naturalne zasoby roślin leczniczych O.4s.NZR.SI.OOTXZ
21/22L - Ocena jakości surowców i preparatów roślinnych O.4s.OJS.SI.OOTXZ
22/23Z - Uprawa grzybów kulinarnych i leczniczych O.FZ.UGK.NI.OOGXZ
22/23Z - Uprawa grzybów kulinarnych i leczniczych O.FZ.UGK.SI.OOGXZ
22/23L - Analiza źródeł etnobotanicznych O.1s.AZE.SM.OOTXZ
22/23L - Grzyby lecznicze O.1s.GRL.SM.OOTXZ
22/23L - Naturalne zasoby roślin leczniczych O.4s.NZR.SI.OOTXZ
22/23L - Ocena jakości surowców i preparatów roślinnych O.4s.OJS.SI.OOTXZ
22/23L - Seminarium O.6s.SEM.SI.OOTXZ
22/23L - Warzywa egzotyczne O.FL.WAE.SM.OOGXZ
23/24Z - Seminarium dyplomowe O.7s.SED.SI.OOTXZ
23/24Z - Uprawa grzybów kulinarnych i leczniczych O.FZ.UGK.NI.OOGXZ
23/24L - Analiza źródeł etnobotanicznych O.1s.AZE.SM.OOTXZ
23/24L - Grzyby lecznicze O.1s.GRL.SM.OOTXZ
23/24L - Naturalne zasoby roślin leczniczych O.4s.NZR.SI.OOTXZ
23/24L - Ocena jakości surowców i preparatów roślinnych O.4s.OJS.SI.OOTXZ
24/25Z - Seminarium dyplomowe O.7s.SED.SI.OOTXZ
24/25Z - Warzywa egzatyczne O.F5.WAE.SI.OOGXZ
Prowadzone przedmioty
07/08L - Warzywnictwo O.WEO.WARZ4.SI.OOGAX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
07/08L - Warzywnictwo O.WEO.WARZ4.SI.OOGOX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
07/08L - Warzywnictwo O.WEO.WARZ4.SI.OOGSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
08/09Z - Warzywnictwo O.WEO.WARZ5.SI.OOGOX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
08/09Z - Warzywnictwo O.WEO.WARZ5.SI.OOGSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
08/09L - Warzywnictwo O.WEO.WARZ4.SI.OOGAX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
08/09L - Warzywnictwo O.WEO.WARZ4.SI.OOGOX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
08/09L - Warzywnictwo O.WEO.WARZ4.SI.OOGSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
09/10Z - Warzywnictwo O.WEO.WARZ5.SI.OOGOX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
09/10Z - Warzywnictwo O.WEO.WARZ5.SI.OOGSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
09/10L - Warzywnictwo O.WEO.WARZ4.SI.OOGAX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10L - Warzywnictwo O.WEO.WARZ4.SI.OOGBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
09/10L - Warzywnictwo O.WEO.WARZ4.SI.OOGOX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
09/10L - Warzywnictwo O.WEO.WARZ4.SI.OOGSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Grzyby jadalne i lecznicze O.WEO.9GRZY.SM.OOGXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Grzyby uprawne i lecznicze O.WEO.9GRZ2.NM.OOGNA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Warzywa egzotyczne O.WEO.9WEGZ.SM.OOGXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Warzywnictwo O.WEO.WARZ5.SI.OOGBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
10/11L - Warzywa z różnych regionów świata O.WEO.9WRRS.NM.OOGNA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Warzywa z różnych regionów świata O.WEO.9WRRS.NM.OOGNR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
10/11L - Warzywnictwo O.WEO.WARZ4.SI.OOGAX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Warzywnictwo O.WEO.WARZ4.SI.OOGBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
10/11L - Warzywnictwo O.WEO.WARZ4.SI.OOGOX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
10/11L - Warzywnictwo O.WEO.WARZ4.SI.OOGSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
11/12Z - Grzyby jadalne i lecznicze O.WEO.9GRZY.SM.OOGXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Warzywa egzotyczne O.WEO.9WEGZ.SM.OOGXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Warzywnictwo O.WEO.WARZ5.SI.OOGOX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Warzywnictwo O.WEO.WARZ4.SI.OOGSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13Z - Grzyby jadalne i lecznicze O.WEO.9GRZY.SM.OOGXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Warzywa egzotyczne O.WEO.9WEGZ.SM.OOGXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Warzywa z różnych regionów świata O.WEO.9WRRS.NM.OOGNR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Anatomiczne metody badania tożsamości i jakości surowców zielarskich O.RWZ.BTSZ6.SI.OOGZX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13L - Warzywa egzotyczne O.F1.WAR.SM.OOGXY:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Warzywnictwo O.RWZ.WARZ3.SI.OOGXY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
13/14Z - Warzywnictwo O.WEO.WARZ5.SI.OOGZX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14L - Anatomiczne metody badania tożsamości i jakości surowców zielarskich O.RWZ.BTSZ6.SI.OOGZX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14L - Rośliny w kosmetyce O.RWZ.9KOS2.NM.OOGXY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Rośliny w kosmetyce O.RWZ.9KOS2.SM.OOGXY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14L - Warzywnictwo O.RWZ.WARZ4.SI.OOGXY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
14/15Z - Warzywnictwo O.RWZ.WARZ3.SI.OOGXY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
14/15Z - Warzywnictwo O.RWZ.WARZ5.SI.OOGXY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15L - Przetwarzanie i wizualizacja danych doświadczalnych D.PRZET.SD.OOGXY.O:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
14/15L - Rośliny w kosmetyce O.F1.RWK.SM.OOGXY:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15L - Warzywa egzotyczne O.F1.WAR.SM.OOGXY:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Metody badania tożsamości surowców zielarskich O.RWZ.MBSZ7.SI.OOGLY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Nowe gatunki prozdrowotnych roślin ogrodniczych O.RWZ.NGPR3.SM.OOGLY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Warzywa w ogrodach O.2s.WOG.NI.OOSXY:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
15/16L - Warzywnictwo O.4s.WAR.SI.OOGXY:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3)
15/16L - Zasoby Internetu jako wsparcie pracy dyplomowej O.F6.ZAS.SI.OOGXY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Metody badania tożsamości surowców zielarskich O.RWZ.MBSZ7.SI.OOGLY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska O.2s.SEM.SM.OOGXY:
Seminarium (grupa 3), Seminarium (grupa 8)
16/17Z - Warzywnictwo O.3s.WAR.SI.OOGXY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17Z - Warzywnictwo O.5s.WAR.SI.OOGXY:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3)
17/18Z - Podstawy biznesu O.5s.PBI.SI.OOSXY:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Produkty roślinne w kosmetyce O.2s.PRK.SM.OOTXY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Naturalne zasoby roślin leczniczych O.4s.NZR.SI.OOTXY:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Ocena jakości surowców i preparatów roślinnych O.4s.OJS.SI.OOTXY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19L - Ocena jakości surowców i preparatów roślinnych O.4s.OJS.SI.OOTXY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19L - Technologie uprawy roślin leczniczych i prozdrowotnych O.6s.TUR.SI.OOTXY:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
19/20Z - Przetwarzanie i wizualizacja danych doświadczalnych D.PRZET.SD.OOGXY.O:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Ocena jakości surowców i preparatów roślinnych O.4s.OJS.SI.OOTXY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Produkty roślinne w kosmetyce O.2s.PRK.SM.OOTXZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Naturalne zasoby roślin leczniczych O.4s.NZR.SI.OOTXZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Ocena jakości surowców i preparatów roślinnych O.4s.OJS.SI.OOTXZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
21/22L - Ocena jakości surowców i preparatów roślinnych O.4s.OJS.SI.OOTXZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Innowacyjne technologie w uprawie warzyw O.2s.ITW.SM.OOGXZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
Imiona
Agnieszka Maria
Nazwisko
Sękara
Stopnie i tytuły
dr hab. prof. URK
PBN ID
1540950