![]() |
profesor w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

prof. dr hab. inż.
Lesław Juszczak
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje zdalne
czwartek 10.00 - 12.00
Zainteresowania
(brak danych)
Koordynowane przedmioty
09/10Z - Jakość, standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.JSMAZ.SI.TTZBX
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Analiza chemiczna żywności T.AOZ.82TCZ.NI.TTZXX
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.AOZ.09E31.SM.TTZTA
10/11Z - Jakość, standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.JSMAZ.SI.TTZBX
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA
10/11L - Jakość, standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.JSMAZ.SI.TTZBX
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny II - Nowoczesne techniki w analizie żywności T.AOZ.9S03A.NM.TTZTA
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.AOZ.09E31.SM.TTZTA
11/12Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ1.SI.TTZBX
11/12Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA
11/12L - Elektyw specjalizacyjny I: Podstawy biofizyki żywności T.AJZ.09E11.NM.TTZTS
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA
11/12L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AJZ.TSP31.NM.TTZTS
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.AOZ.09E32.SM.TTZTA
12/13Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ1.SI.TTZBX
12/13Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA
12/13L - Elektyw specjalizacyjny I: Podstawy biofizyki żywności T.AJZ.09E11.NM.TTZTS
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA
12/13L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AJZ.TSP31.NM.TTZTS
13/14Z - Elektyw kierunkowy I: Miód i produkty pszczele w technologii żywności i żywieniu T.AOZ.09EL1.SM.TTZXX
13/14Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS
13/14L - Elektyw kierunkowy I: Miód i produkty pszczele w technologii żywności i żywieniu T.AJZ.09EL1.NM.TTZXX
13/14L - Elektyw specjalizacyjny I: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.AJZ.09E12.NM.TTZTS
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA
13/14L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AJZ.TSP31.NM.TTZTS
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.AOZ.09E31.SM.TTZTA
14/15Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ1.SI.TTZBX
14/15Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA
14/15L - Elektyw specjalizacyjny I: Podstawy biofizyki żywności T.AJZ.09E11.NM.TTZTS
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA
14/15L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AJZ.TSP31.NM.TTZTS
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.AOZ.09E31.SM.TTZTA
15/16Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ1.SI.TTZBX
15/16Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZTA.T
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.F2.ES12.NM.TTZTA.T
15/16L - Elektyw specjalizacyjny III: Wybrane zagadnienia z badania cech fizykochemicznych żywności T.F3.ES31.SM.TJBJA.T
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZTA.T
15/16L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZTA.T
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES31.SM.TTZTA.T
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.F2.ES12.NM.TTZTA.T
16/17L - Elektyw specjalizacyjny III: Wybrane zagadnienia z badania cech fizykochemicznych żywności T.F3.ES31.SM.TJBJA.T
16/17L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TJBJA.T
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZTA.T
16/17L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZTA.T
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES31.SM.TTZTA.T
17/18Z - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.NM.TTZTA.T
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES11.NM.TTZTA.T
17/18L - Elektyw specjalizacyjny III: Wybrane zagadnienia z badania cech fizykochemicznych żywności T.F3.ES31.SM.TJBJA.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TJBJA.T
17/18L - Seminarium specjalizacyjne T.1s.SSP1.SM.TJBJA.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZTA.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZTA.T
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES31.SM.TTZTA.T
18/19Z - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.NM.TTZTA.T
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TJBJY.T
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TTWTX.T
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TTZXX.T
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES11.NM.TTZTA.T
18/19L - Elektyw specjalizacyjny III: Właściwości fizyczne żywności T.F3.ES32.SM.TJBJA.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZTA.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZTA.T
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.F2.ES32.SM.TTZTA.T
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TJBJY.T
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TTDDX.T
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TTZXX.T
19/20Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I A: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES11.NM.TTZAZ.T
19/20L - Elektyw specjalizacyjny III: Właściwości fizyczne żywności T.F3.ES32.SM.TJBJA.T
19/20L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T
19/20L - Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny 3 D: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.F2.ES32.SM.TTZDZ.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TJBJY.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TTDDX.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TTZXX.T
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T
20/21L - Elektyw specjalizacyjny I A: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.F2.ES12.NM.TTZAZ.T
20/21L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T
20/21L - Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny 3 D: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES31.SM.TTZDZ.T
21/22Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TJBJY.T
21/22Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TTZXX.T
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 1 R: Jakość, standaryzacja i certyfikacja żywności T.F3.ES11.SM.TTZRZ.T
21/22L - Elektyw specjalizacyjny I A: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES11.NM.TTZAZ.T
21/22L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T
21/22L - Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny 3 D: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.F2.ES32.SM.TTZDZ.T
22/23Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDa.SI.TTDDZ.T
22/23Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDa.SI.TTZXZ.T
22/23Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T
22/23L - Elektyw specjalizacyjny 1 R: Jakość, standaryzacja i certyfikacja żywności T.F3.ES11.SM.TTZRZ.T
22/23L - Elektyw specjalizacyjny I A: Podstawy badań cech fizycznych żywności T.F2.ES13.NM.TTZAZ.T
22/23L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T
22/23L - Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T
23/24Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDa.SI.TTDDZ.T
23/24Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDa.SI.TTZXZ.T
23/24L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T
Prowadzone przedmioty
08/09L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Analiza chemiczna żywności T.AOZ.82TCZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny II - Analiza instrumentalna w badaniu żywności T.AOZ.9S04A.NM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.AOZ.09E31.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Jakość, standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.JSMAZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny II - Nowoczesne techniki w analizie żywności T.AOZ.9S03A.NM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.AOZ.09E31.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Metody instrumentalne w analizie żywności B.F2.MEI.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ1.SI.TTZBX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12L - Elektyw specjalizacyjny I: Podstawy biofizyki żywności T.AJZ.09E11.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AJZ.TSP31.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.AOZ.09E32.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ1.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny I: Podstawy biofizyki żywności T.AJZ.09E11.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AJZ.TSP31.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw kierunkowy I: Miód i produkty pszczele w technologii żywności i żywieniu T.AOZ.09EL1.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.AOZ.09E31.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ1.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw kierunkowy I: Miód i produkty pszczele w technologii żywności i żywieniu T.AJZ.09EL1.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny I: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.AJZ.09E12.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AJZ.TSP31.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.AOZ.09E31.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ1.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AJZ.TSP21.NM.TTZTS:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny I: Podstawy biofizyki żywności T.AJZ.09E11.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AJZ.TSP31.NM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.AOZ.09E31.SM.TTZTA:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ1.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.AOZ.TSP03.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.F2.ES12.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny III: Wybrane zagadnienia z badania cech fizykochemicznych żywności T.F3.ES31.SM.TJBJA.T:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES31.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.F2.ES12.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny III: Wybrane zagadnienia z badania cech fizykochemicznych żywności T.F3.ES31.SM.TJBJA.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES31.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES11.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny III: Wybrane zagadnienia z badania cech fizykochemicznych żywności T.F3.ES31.SM.TJBJA.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Jakość płodów rolnych w IPR w kontekście bezpieczeństwa żywności R.2s.JPR.SP.IPR.OSR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Nowoczesne techniki badania jakości żywności T.2s.NTBZ.SP.TJSGY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES31.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
18/19Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna II: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES11.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny III: Właściwości fizyczne żywności T.F3.ES32.SM.TJBJA.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Jakość płodów rolnych w IPR w kontekście bezpieczeństwa żywności R.2s.JPR.SP.IPR.OSR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.F2.ES32.SM.TTZTA.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I A: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES11.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny III: Właściwości fizyczne żywności T.F3.ES32.SM.TJBJA.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Jakość płodów rolnych w IPR w kontekście bezpieczeństwa żywności R.2s.JPR.SP.IPR.OSR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny 3 D: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.F2.ES32.SM.TTZDZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw specjalizacyjny I A: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.F2.ES12.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Jakość płodów rolnych w IPR w kontekście bezpieczeństwa żywności R.2s.JPR.SP.IPR.OSR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny 3 D: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES31.SM.TTZDZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 1 R: Jakość, standaryzacja i certyfikacja żywności T.F3.ES11.SM.TTZRZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw specjalizacyjny I A: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES11.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Jakość płodów rolnych w IPR w kontekście bezpieczeństwa żywności R.2s.JPR.SP.IPR.OSR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny 3 D: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.F2.ES32.SM.TTZDZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw specjalizacyjny 1 R: Jakość, standaryzacja i certyfikacja żywności T.F3.ES11.SM.TTZRZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw specjalizacyjny I A: Podstawy badań cech fizycznych żywności T.F2.ES13.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Jakość płodów rolnych w IPR w kontekście bezpieczeństwa żywności R.2s.JPR.SP.IPR.OSR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)