Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności [T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T] Semestr zimowy 2023/2024
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 1

Przejdź do planu zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot: Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności [T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T]
Zajęcia: Semestr zimowy 2023/2024 [23/24Z] (zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca: Podana informacja o terminie jest orientacyjna. W celu uzyskania pewnej informacji obejrzyj kalendarz roku akademickiego lub skontaktuj się z wykładowcą (nieregularności zdarzają się przede wszystkim w przypadku zajęć odbywających się rzadziej niż co tydzień).
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:00 - 20:00
sala 1.73
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:45 - 20:45
sala 1.73
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 14:15
sala 1.73
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań: Daty odbywania się zajęć grupy. Prezentują informacje na podstawie zdefiniowanych w USOS terminów oraz spotkań.
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem.
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Data i miejsceProwadzący
Liczba osób w grupie: 8
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Lesław Juszczak
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)