Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności [T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T]
Semestr zimowy 2021/2022
Wykład,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności [T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T] | ||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [21/22Z]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 9:00 - 12:45
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 15:15
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:45 - 15:45
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:45 - 17:45
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:15 - 14:15
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:15 - 15:00
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 14 | ||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin | ||||||||||||||||
Prowadzący: | Lesław Juszczak, Sławomir Pietrzyk, Jacek Rożnowski, Joanna Sobolewska-Zielińska, Robert Socha |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.