Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności [T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T] Semestr letni 2023/2024
Wykład, grupa nr 1

Przejdź do planu zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot: Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności [T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T]
Zajęcia: Semestr letni 2023/2024 [23/24L] (w trakcie)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca: Podana informacja o terminie jest orientacyjna. W celu uzyskania pewnej informacji obejrzyj kalendarz roku akademickiego lub skontaktuj się z wykładowcą (nieregularności zdarzają się przede wszystkim w przypadku zajęć odbywających się rzadziej niż co tydzień).
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:00 - 20:45
sala 1.41
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 12:45
sala 1.41
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:00 - 15:45
sala 1.41
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:15 - 20:00
sala 1.41
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:45
sala 1.41
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:15 - 14:15
sala zdalne
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:15 - 14:30
sala zdalne
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań: Daty odbywania się zajęć grupy. Prezentują informacje na podstawie zdefiniowanych w USOS terminów oraz spotkań.
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem.
Data i miejsceProwadzący
2024-06-09 08:00 : 11:45 sala 1.41
Wydział Technologii Żywności
2024-06-15 16:15 : 20:00 sala 1.41
Wydział Technologii Żywności
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 12
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Egzamin
Prowadzący: Lesław Juszczak
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)