Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności [T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T]
Semestr letni 2023/2024
Wykład,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności [T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T] | ||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2023/2024 [23/24L]
(w trakcie)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:00 - 20:45
sala 1.41 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 12:45
sala 1.41 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:00 - 15:45
sala 1.41 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:15 - 20:00
sala 1.41 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:45
sala 1.41 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:15 - 14:15
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:15 - 14:30
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 12 | ||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin | ||||||||||||||||
Prowadzący: | Lesław Juszczak |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.