Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności [T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T]
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności [T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T] | ||||||||||||||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/2021 [20/21L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45
sala 1.71 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 15:15
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45
sala 1.71 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 11 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Lesław Juszczak, Jacek Rożnowski, Joanna Sobolewska-Zielińska, Robert Socha |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.