Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności [T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T]
Semestr letni 2022/2023
Wykład,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności [T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T] | ||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2022/2023 [22/23L]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 18:00 - 21:00
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 18:30 - 20:45
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 15:00
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:00 - 16:45
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 16 | ||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin | ||||||||||||||||
Prowadzący: | Lesław Juszczak |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.