Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw [T.F5.EL62.SI.TTDDX.T]
Semestr zimowy 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
Przedmiot: | Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw [T.F5.EL62.SI.TTDDX.T] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2020/2021 [20/21Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 13:45
sala 0.51 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 8 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Emilia Bernaś, Łukasz Skoczylas |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.