Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego [T.F2.EK2j.NM.TTZXZ.T]
Semestr letni 2019/2020
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego [T.F2.EK2j.NM.TTZXZ.T] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2019/2020 [19/20L]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 18 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Emilia Bernaś |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.