Technologia specjalizacyjna III: Dietetyczne środki spożywcze i żywność profilaktyczna [T.SPO.TSP13.SM.TTZTP]
Semestr zimowy 2010/2011
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Technologia specjalizacyjna III: Dietetyczne środki spożywcze i żywność profilaktyczna [T.SPO.TSP13.SM.TTZTP] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2010/2011 [10/11Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 17 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Emilia Bernaś, Grażyna Jaworska, Anna Korus |
Uwagi: |
grupa specjalizacyjna |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.