Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw [T.F5.EL31.SI.TJBJY.T]
Semestr zimowy 2018/2019
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw [T.F5.EL31.SI.TJBJY.T] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2018/2019 [18/19Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 7:00 - 11:30
sala 0.52 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 12 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Emilia Bernaś |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.