Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów [T.F5.EL61.SI.TTZTZ.T]
Semestr zimowy 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
Przedmiot: | Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów [T.F5.EL61.SI.TTZTZ.T] | ||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [21/22Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:45
sala 0.52 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 7:15 - 11:45
sala 0.52 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 8 | ||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||
Prowadzący: | Emilia Bernaś, Piotr Gębczyński, Łukasz Skoczylas, Jacek Słupski |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.