Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety [T.SPO.TSP21.NM.TTZTP]
Semestr zimowy 2013/2014
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety [T.SPO.TSP21.NM.TTZTP] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2013/2014 [13/14Z]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 15 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Egzamin |
Prowadzący: | Emilia Bernaś, Grażyna Jaworska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.