Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna [T.F2.EK1s.NM.TTZXZ.T]
Semestr letni 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna [T.F2.EK1s.NM.TTZXZ.T] | ||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2021/2022 [21/22L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||
Termin i miejsce:
|
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:45 - 12:45
sala 0.52 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||
Liczba osób w grupie: | 11 | ||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||
Prowadzący: | Emilia Bernaś |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.