Elektyw specjalizacyjny II: Rośliny lecznicze i przyprawy jako składniki żywności prozdrowotnej [T.SPO.09E21.SM.TTZTP]
Semestr letni 2009/2010
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Elektyw specjalizacyjny II: Rośliny lecznicze i przyprawy jako składniki żywności prozdrowotnej [T.SPO.09E21.SM.TTZTP] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2009/2010 [09/10L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 17 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Jacek Achrem-Achremowicz, Emilia Bernaś, Grażyna Jaworska |
Uwagi: |
technologia specjalizacyjna |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.