Napoje fermentowane i niefermentowane [T.5s.NFIN.SI.TTZTZ.T]
Semestr zimowy 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 4
Przedmiot: | Napoje fermentowane i niefermentowane [T.5s.NFIN.SI.TTZTZ.T] | ||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [21/22Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 4 [pozostałe grupy] |
||||||||||
Terminy i miejsca:
|
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 20:00
sala 0.51 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 16:30
sala 0.52 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||
Liczba osób w grupie: | 8 | ||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||
Prowadzący: | Emilia Bernaś, Łukasz Skoczylas, Paweł Sroka |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.