Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego [T.F2.EK2g.SM.TTZXZ.T]
Semestr zimowy 2022/2023
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego [T.F2.EK2g.SM.TTZXZ.T] | ||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2022/2023 [22/23Z]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 18:00 - 20:15
sala 1.41 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 23 | ||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||
Prowadzący: | Emilia Bernaś |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.