profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr hab. inż.
Adam Florkiewicz
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
07/08L - Ćwiczenia terenowe T.DZT.CWTER.SI.TTZXX
09/10Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.MAZ.SZJWL.SI.TTZBX
09/10L - Jakość, standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.JLMAZ.SI.TTZBX
09/10L - Jakość, standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.JSMAZ.SI.TTZBX
10/11Z - Jakość, standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.JSMAZ.SI.TTZBX
10/11L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.MAZ.WYPTE.SI.TTZCX
11/12L - Elektyw kierunkowy IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.9TGOK.NI.TTZXX
11/12L - Projektowanie technologiczne T.MAZ.PRTEH.SI.TTZCX
12/13L - Elektyw kierunkowy IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.9TGOK.NI.TTZXX
12/13L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR1.NI.TTZTX
12/13L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR2.NI.TTZTX
12/13L - Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZBX
12/13L - Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZCX
12/13L - Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZTX
12/13L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.MAZ.WYPTE.SI.TTZCX
13/14L - Elektyw kierunkowy IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.9TGOK.NI.TTZXX
13/14L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR1.NI.TTZTX
13/14L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.MAZ.WYPTE.SI.TTZCX
14/15L - Elektyw kierunkowy IX: Podstawy technologii gastronomicznej T.MAZ.9POTG.NI.TTZXX
14/15L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR1.NI.TTZTX
14/15L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.MAZ.WYPTE.SI.TTZCX
15/16L - Elektyw kierunkowy IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.9TGOK.NI.TTZXX
15/16L - Praktyka (2 tygodnie) T.4s.PRAK.SI.TJBJY.T
15/16L - Praktyka (200h) T.2s.PRAK.SI.TTDDX.T
15/16L - Praktyka II T.DZT.PRAK2.SI.TTDXX
15/16L - Praktyka III T.DZT.PRAK3.SI.TTDXX
15/16L - Praktyka dyplomowa T.1s.PRDY.SM.TJBJY.T
15/16L - Praktyka dyplomowa T.1s.PRDY.SM.TTDDX.T
15/16L - Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.1s.PRDY.SM.TTZXX.T
15/16L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR1.NI.TTZTX
15/16L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR2.NI.TTZTX
15/16L - Praktyka produkcyjna (4 tygodnie) T.DZT.PRAKT.SI.TTZIX
15/16L - Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZBX
15/16L - Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZCX
15/16L - Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZTX
15/16L - Praktyka% T.DZT.PRAKT.SI.TTWTX
15/16L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.MAZ.WYPTE.SI.TTZCX
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji potraw dietetycznych T.2s.TSP3.SM.TTDDO.T
16/17L - Elektyw kierunkowy IX: Podstawy technologii gastronomicznej T.MAZ.9POTG.NI.TTZXX
16/17L - Praktyka (2 tygodnie) T.4s.PRAK.NI.TTZTX.T
16/17L - Praktyka (2 tygodnie) T.4s.PRAK.SI.TJBJY.T
16/17L - Praktyka (2 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TJBJY.T
16/17L - Praktyka (200h) T.2s.PRAK.SI.TTDDX.T
16/17L - Praktyka (200h) T.4s.PRAK.SI.TTDDX.T
16/17L - Praktyka III T.DZT.PRAK3.SI.TTDXX
16/17L - Praktyka dyplomowa T.1s.PRDY.SM.TJBJY.T
16/17L - Praktyka dyplomowa T.1s.PRDY.SM.TTDDX.T
16/17L - Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.1s.PRDY.SM.TTZXX.T
16/17L - Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.2s.PRDY.NM.TTZXX.T
16/17L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR2.NI.TTZTX
16/17L - Praktyka produkcyjna (4 tygodnie) T.DZT.PRAKT.SI.TTZIX
16/17L - Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZCX
16/17L - Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZTX
16/17L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCX.T
17/18Z - Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZTX.T
17/18L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej T.F6.EL91.NI.TTZTX.T
17/18L - Praktyka (2 tygodnie) T.4s.PRAK.NI.TTZTX.T
17/18L - Praktyka (2 tygodnie) T.4s.PRAK.SI.TJBJY.T
17/18L - Praktyka (2 tygodnie) T.6s.PRAK.NI.TTZTX.T
17/18L - Praktyka (2 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TJBJY.T
17/18L - Praktyka (200h) T.2s.PRAK.SI.TTDDX.T
17/18L - Praktyka (200h) T.4s.PRAK.SI.TTDDX.T
17/18L - Praktyka (200h) T.6s.PRAK.SI.TTDDX.T
17/18L - Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTWTX.T
17/18L - Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZCX.T
17/18L - Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZIX.T
17/18L - Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZTX.T
17/18L - Praktyka dyplomowa T.1s.PRDY.SM.TJBJY.T
17/18L - Praktyka dyplomowa T.1s.PRDY.SM.TTDDX.T
17/18L - Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.1s.PRDY.SM.TTZXX.T
17/18L - Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.2s.PRDY.NM.TTZXX.T
17/18L - Praktyka dyplomowa (5 tygodni) T.2s.PRDY.NM.TTDDY.T
17/18L - Praktyka zawodowa I (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBY.T
17/18L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCX.T
18/19L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTX.T
18/19L - Practical training T.1sa.PRA.SM.TTZYY.T
18/19L - Praktyka (2 tygodnie) T.4s.PRAK.NI.TTZTX.T
18/19L - Praktyka (2 tygodnie) T.4s.PRAK.SI.TJBJY.T
18/19L - Praktyka (2 tygodnie) T.6s.PRAK.NI.TTZTX.T
18/19L - Praktyka (2 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TJBJY.T
18/19L - Praktyka (200h) T.2s.PRAK.SI.TTDDX.T
18/19L - Praktyka (200h) T.4s.PRAK.SI.TTDDX.T
18/19L - Praktyka (200h) T.6s.PRAK.SI.TTDDX.T
18/19L - Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZCX.T
18/19L - Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZIX.T
18/19L - Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZTX.T
18/19L - Praktyka dyplomowa T.1s.PRDY.SM.TJBJY.T
18/19L - Praktyka dyplomowa T.1s.PRDY.SM.TTDDX.T
18/19L - Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.1s.PRDY.SM.TTZXX.T
18/19L - Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.2s.PRDY.NM.TTZXX.T
18/19L - Praktyka dyplomowa (5 tygodni) T.2s.PRDY.NM.TTDDY.T
18/19L - Praktyka zawodowa I (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBY.T
18/19L - Praktyka zawodowa II (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBY.T
18/19L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCX.T
19/20Z - Elektyw 10: Technologia gastronomiczna T.F5.0EL1.SI.TBSBY.T
19/20Z - Projektowanie i wyposażenie zakładów żywienia zbiorowego T.1s.PWZZ.SP.TZCDY.T
19/20L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTX.T
19/20L - Praktyka (2 tygodnie) T.4s.PRAK.NI.TTZTX.T
19/20L - Praktyka (2 tygodnie) T.4s.PRAK.SI.TJBJY.T
19/20L - Praktyka (2 tygodnie) T.6s.PRAK.NI.TTZTX.T
19/20L - Praktyka (2 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TJBJY.T
19/20L - Praktyka (200h) T.4s.PRAK.SI.TTDDX.T
19/20L - Praktyka (200h) T.6s.PRAK.SI.TTDDX.T
19/20L - Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZCX.T
19/20L - Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZTX.T
19/20L - Praktyka I (200 godz.) T.2s.PRAK.SI.TTDDZ.T
19/20L - Praktyka dyplomowa (200 godz.) T.1s.PRDY.SM.TTDXZ.T
19/20L - Praktyka dyplomowa (200 godz.) T.2s.PRDY.NM.TTDXZ.T
19/20L - Praktyka dyplomowa (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRDY.NM.TTZXZ.T
19/20L - Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.1s.PRDY.SM.TBSBZ.T
19/20L - Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.1s.PRDY.SM.TTZXZ.T
19/20L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T
19/20L - Praktyka zawodowa II (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBY.T
19/20L - Praktyka zawodowa III (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBY.T
19/20L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCX.T
20/21Z - Elektyw 10: Technologia gastronomiczna T.F5.0EL1.SI.TBSBY.T
20/21Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.F5.EL92.SI.TTZCX.T
20/21Z - Nowoczesne metody sporządzania potraw T.3s.NMSP.SP.TZCDY.T
20/21L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDZ.T
20/21L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTX.T
20/21L - Elektyw VI: Podstawy technologii gastronomicznej T.F6.EL61.SI.TTZOX.T
20/21L - Praktyka (2 tygodnie) T.6s.PRAK.NI.TTZTX.T
20/21L - Praktyka (2 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TJBJY.T
20/21L - Praktyka (200h) T.6s.PRAK.SI.TTDDX.T
20/21L - Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZCX.T
20/21L - Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZOX.T
20/21L - Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZTX.T
20/21L - Praktyka I (200 godz.) T.2s.PRAK.SI.TTDDZ.T
20/21L - Praktyka II (200 godz.) T.4s.PRAK.SI.TTDDZ.T
20/21L - Praktyka dyplomowa (200 godz.) T.1s.PRDY.SM.TTDXZ.T
20/21L - Praktyka dyplomowa (200 godz.) T.2s.PRDY.NM.TTDXZ.T
20/21L - Praktyka dyplomowa (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRDY.NM.TTZXZ.T
20/21L - Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.1s.PRDY.SM.TTZXZ.T
20/21L - Praktyka zawodowa (2 tygodnie) T.4s.PRAK.NI.TTZTZ.T
20/21L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T
20/21L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T
20/21L - Praktyka zawodowa III (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBY.T
20/21L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZCX.T
20/21L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDX.T
20/21L - Wyposażenie techniczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCZ.T
20/21L - Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZCZ.T
20/21L - Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZTZ.T
21/22Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F5.EL91.SI.TTZCZ.T
21/22Z - Projektowanie i wyposażenie zakładów żywienia zbiorowego T.1s.PWZZ.SP.TZCDY.T
21/22L - Elektyw 10: Technologia gastronomiczna T.F6.0EL1.SI.TBSBZ.T
21/22L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTZ.T
21/22L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.F4.EL92.SI.TTDDZ.T
21/22L - Praktyka dyplomowa (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRDY.NM.TTZXZ.T
21/22L - Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.1s.PRDY.SM.TTZXZ.T
21/22L - Praktyka zawodowa ( 4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZCZ.T
21/22L - Praktyka zawodowa (2 tygodnie) T.4s.PRAK.NI.TTZTZ.T
21/22L - Praktyka zawodowa (2 tygodnie) T.6s.PRAK.NI.TTZTZ.T
21/22L - Praktyka zawodowa (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZTZ.T
21/22L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDZ.T
21/22L - Projektowanie technologiczne w gastronomii T.6s.PTWG.SI.TTZCZ.T
21/22L - Wyposażenie techniczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCZ.T
22/23Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F5.EL91.SI.TTZCZ.T
22/23Z - Nowoczesne metody sporządzania potraw T.3s.NMSP.SP.TZCDY.T
22/23L - Elektyw 10: Technologia gastronomiczna T.F6.0EL1.SI.TBSBZ.T
22/23L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDZ.T
22/23L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTZ.T
22/23L - Practical training (4 weeks i. e. 160h) T.1sa.PRA.SM.TFTZZ.T
22/23L - Praktyka dyplomowa (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRDY.NM.TTZXZ.T
22/23L - Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.1s.PRDY.SM.TTZXZ.T
22/23L - Praktyka zawodowa ( 4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZCZ.T
22/23L - Praktyka zawodowa (2 tygodnie) T.4s.PRAK.NI.TTZTZ.T
22/23L - Praktyka zawodowa (2 tygodnie) T.6s.PRAK.NI.TTZTZ.T
22/23L - Praktyka zawodowa (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZTZ.T
22/23L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDZ.T
22/23L - Projektowanie technologiczne w gastronomii T.6s.PTWG.SI.TTZCZ.T
22/23L - Wyposażenie techniczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCZ.T
23/24Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F5.EL91.SI.TTZCZ.T
23/24L - Elektyw 10: Technologia gastronomiczna T.F6.0EL1.SI.TBSBZ.T
23/24L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej T.F6.EL91.NI.TTZTZ.T
23/24L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDZ.T
23/24L - Practical training (4 weeks i. e. 160h) T.1sa.PRA.SM.TFTZZ.T
23/24L - Praktyka dyplomowa (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRDY.NM.TTZXZ.T
23/24L - Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.1s.PRDY.SM.TTZXZ.T
23/24L - Praktyka zawodowa ( 4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZCZ.T
23/24L - Praktyka zawodowa (2 tygodnie) T.4s.PRAK.NI.TTZTZ.T
23/24L - Praktyka zawodowa (2 tygodnie) T.6s.PRAK.NI.TTZTZ.T
23/24L - Praktyka zawodowa (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZTZ.T
23/24L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDZ.T
23/24L - Projektowanie technologiczne w gastronomii T.6s.PTWG.SI.TTZCZ.T
23/24L - Wyposażenie techniczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCZ.T
23/24L - Wyposażenie technologiczne w gastronomii T.2s.WTWG.NI.TGCXZ.T
23/24L - Wyposażenie technologiczne w gastronomii T.2s.WTWG.SI.TGCXZ.T
25/26L - Projektowanie technologiczne w gastronomii T.6s.PTWG.NI.TGCXZ.T
25/26L - Projektowanie technologiczne w gastronomii T.6s.PTWG.SI.TGCXZ.T
Prowadzone przedmioty
07/08L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
09/10L - Jakość, standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.JLMAZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.MAZ.SZBZY.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.MAZ.WYPTE.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGAS.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Organizacja i ekonomika produkcji w zakładach gastronomicznych T.MAZ.09E32.SM.TTZCG:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Jakość, standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.JSMAZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.MAZ.SZJWL.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw IX-Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.TGAST.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
10/11L - Projektowanie technologiczne T.MAZ.PRTEH.SI.TTZCX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5)
10/11L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.MAZ.WYPTE.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
11/12Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
11/12Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGAS.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
11/12L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
11/12L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Elektyw kierunkowy IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.9TGOK.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
11/12L - Projektowanie technologiczne T.MAZ.PRTEH.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
12/13Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi klienta T.MAZ.09PTG.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.MAZ.TGPPK.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.MAZ.09EK2.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1)
12/13L - Elektyw kierunkowy IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.9TGOK.NI.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
12/13L - Projektowanie technologiczne T.MAZ.PRTEH.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PTECH.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.ZCZ.ZOZBZ.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
13/14Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
13/14Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGAS.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGOK.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
13/14L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.09E91.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14L - Elektyw kierunkowy IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.9TGOK.NI.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Praktyka I T.DTZ.PRAKT.SI.TTDXX:
Praktyka (grupa 1), Praktyka (grupa 2), Praktyka (grupa 3), Praktyka (grupa 4)
13/14L - Projektowanie technologiczne T.MAZ.PRTEH.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
13/14L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PTECH.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
14/15Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGAS.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGOK.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.09E91.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1)
14/15L - Elektyw kierunkowy IX: Podstawy technologii gastronomicznej T.MAZ.9POTG.NI.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Projektowanie technologiczne T.MAZ.PROTE.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15L - Projektowanie technologiczne T.MAZ.PRTEH.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
15/16Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
15/16Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.MAZ.09TGE.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Elektyw kierunkowy IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.9TGOK.NI.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Projektowanie technologiczne T.MAZ.PROTE.SI.TTDXX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
15/16L - Projektowanie technologiczne T.MAZ.PRTEH.SI.TTZCX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.MAZ.SDIPM.SM.TTZCG:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
16/17Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
16/17Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGAS.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17Z - Nowoczesne metody analizy instrumentalnej T.5s.NMAI.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji potraw dietetycznych T.2s.TSP3.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Chemiczna analiza instrumentalna T.4s.CHAI.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17L - Elektyw kierunkowy IX: Podstawy technologii gastronomicznej T.MAZ.9POTG.NI.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Projektowanie technologiczne T.MAZ.PRTEH.SI.TTZCX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
16/17L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.MAZ.PTPPP.SI.TTDXX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
17/18Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji potraw dietetycznych T.2s.TSP3.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Chemiczna analiza instrumentalna T.4s.CHAI.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
17/18L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
18/19Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F5.EL91.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19Z - Nowoczesne metody analizy instrumentalnej T.5s.NMAI.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.1s.PIOG.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji potraw dietetycznych T.2s.TSP3.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
18/19L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCG.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
19/20Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.F5.EL92.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20Z - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.NM.TTDDY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Nowoczesne metody analizy instrumentalnej T.5s.NMAI.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Projektowanie i wyposażenie zakładów żywienia zbiorowego T.1s.PWZZ.SP.TZCDY.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Chemiczna analiza instrumentalna T.4s.CHAI.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Metody badań eksperymentalnych T.4s.MBEK.NM.TTDDY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Wykład (grupa 1)
19/20L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTDDO.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.4s.SDPM.NM.TTDDY.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 4)
20/21Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
20/21Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.F5.EL92.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK31.SM.TTDXZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Nowoczesne metody analizy instrumentalnej T.5s.NMAI.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Nowoczesne metody sporządzania potraw T.3s.NMSP.SP.TZCDY.T:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIj.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Metody badań eksperymentalnych 2 T.4s.MBEK.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa III (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
21/22Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F5.EL91.SI.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw kierunkowy III: Planowanie i organizacja żywienia dietetycznego - aspekty żywieniowe, technologiczne i higieniczne T.F2.EK32.SM.TTDXZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Projektowanie i wyposażenie zakładów żywienia zbiorowego T.1s.PWZZ.SP.TZCDY.T:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIj.SI.TTDDX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi klienta T.F6.EL92.SI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.F4.EL92.SI.TTDDZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F5.EL91.SI.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw kierunkowy III: Planowanie i organizacja żywienia dietetycznego - aspekty żywieniowe, technologiczne i higieniczne T.F2.EK32.SM.TTDXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Nowoczesne metody sporządzania potraw T.3s.NMSP.SP.TZCDY.T:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej T.F6.EL91.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23L - Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Projektowanie technologiczne w gastronomii T.6s.PTWG.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F5.EL91.SI.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDZ.T:
Wykład (grupa 1)