Egzamin końcowy
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.3s.EGKO.SP.TZCDY.T | Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Egzamin końcowy | ||
Jednostka: | Wydział Technologii Żywności | ||
Grupy: | |||
Punkty ECTS i inne: |
(brak)
![]() |
||
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2018/2019" (zakończony)
Okres: | 2018-10-01 - 2019-02-24 |
![]() |
Typ zajęć: |
Wykład ![]() |
|
Koordynatorzy: | Aneta Kopeć | |
Prowadzący grup: | Adam Florkiewicz, Aneta Kopeć, Renata Kostogrys, Krzysztof Surówka | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Wykład - Egzamin |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2020/2021" (zakończony)
Okres: | 2020-10-01 - 2021-02-24 |
![]() |
Typ zajęć: |
Wykład ![]() |
|
Koordynatorzy: | Teresa Leszczyńska | |
Prowadzący grup: | Katarzyna Drzewowska, Aneta Kopeć, Teresa Leszczyńska | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.