Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych [T.F5.EL92.SI.TTZCX.T]
Semestr zimowy 2019/2020
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 3
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych [T.F5.EL92.SI.TTZCX.T] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2019/2020 [19/20Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 3 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 15:30 - 18:30
sala 1.82 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 12 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Adam Florkiewicz, Katarzyna Petka-Poniatowska, Radosława Skoczeń-Słupska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.