Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności [T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX]
Semestr zimowy 2011/2012
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 9
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności [T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2011/2012 [11/12Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 9 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 18 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Iwona Tesarowicz |
Uwagi: |
Przetwórstwo mięsa |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.