Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności [T.2s.NTPZ.SM.TTZXZ.T]
Semestr zimowy 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 11
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności [T.2s.NTPZ.SM.TTZXZ.T] | ||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [21/22Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 11 [pozostałe grupy] |
||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45
sala 0.136 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||
Liczba osób w grupie: | 10 | ||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||
Prowadzący: | Grzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek | ||||||||
Uwagi: |
Blok Specjalizacyjny R |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.