Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 7
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T | |||||||||||||||||
Zajęcia |
Semestr letni 2020/2021 (20/21L)
(w trakcie)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 7 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||||||
![]() |
Terminy i miejsca: |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00
sala 0.135 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00
sala 0.135 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00
sala 0.135 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
|
||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 10 | |||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||||||||||||||||
Prowadzący: | Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.