Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

New trends in food processing and preservation technology T.2sa.NTF.SM.TFTZZ.T
Semestr zimowy 2020/2021
Wykład, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot New trends in food processing and preservation technology T.2sa.NTF.SM.TFTZZ.T
Zajęcia Semestr zimowy 2020/2021 (20/21Z) (w trakcie)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce:
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 13:00
(sala nieznana)
Terminy najbliższych spotkań:
2021-01-27 10:45 : 13:00 sala
2021-02-03 10:45 : 13:00 sala
2021-02-10 10:45 : 13:00 sala
2021-02-17 10:45 : 13:00 sala
2021-02-24 10:45 : 13:00 sala
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 3
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Egzamin
Prowadzący: Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Ireneusz Maciejaszek, Krzysztof Surówka, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.