Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Ogólna technologia żywności [T.4s.OTZY.NI.TTZTZ.T] Semestr letni 2023/2024
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 1

Przejdź do planu zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot: Ogólna technologia żywności [T.4s.OTZY.NI.TTZTZ.T]
Zajęcia: Semestr letni 2023/2024 [23/24L] (w trakcie)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca: Podana informacja o terminie jest orientacyjna. W celu uzyskania pewnej informacji obejrzyj kalendarz roku akademickiego lub skontaktuj się z wykładowcą (nieregularności zdarzają się przede wszystkim w przypadku zajęć odbywających się rzadziej niż co tydzień).
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:00
sala 0.136
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
każda sobota, 11:15 - 14:15
sala 0.136
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 19:15
sala 0.136
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 13:30
sala 0.136
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań: Daty odbywania się zajęć grupy. Prezentują informacje na podstawie zdefiniowanych w USOS terminów oraz spotkań.
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem.
Data i miejsceProwadzący
2024-05-26 11:15 : 13:30 sala 0.136
Wydział Technologii Żywności
2024-06-08 11:15 : 14:15 sala 0.136
Wydział Technologii Żywności
2024-06-15 08:00 : 11:00 sala 0.136
Wydział Technologii Żywności
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 10
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Joanna Banaś, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)