Ogólna technologia żywności T.CHK.OGTZY.SI.TTDXX
Semestr letni 2013/2014
Ćwiczenia,
grupa nr 3
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Ogólna technologia żywności T.CHK.OGTZY.SI.TTDXX | |||
Zajęcia |
Semestr letni 2013/2014 (13/14L)
(zakończony)
Ćwiczenia (CW), grupa nr 3 [pozostałe grupy] |
|||
![]() |
Termin i miejsce: | (brak danych) | ||
Liczba osób w grupie: | 13 | |||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||
Prowadzący: | Joanna Banaś, Jagoda Majcherczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.