Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCZ.T
Semestr zimowy 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 2

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCZ.T
Zajęcia Semestr zimowy 2020/2021 (20/21Z) (w trakcie)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 2 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce:
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 18:00
sala 0.136
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań:
2021-01-25 15:00 : 18:00 sala 0.136
Wydział Technologii Żywności
2021-02-01 15:00 : 18:00 sala 0.136
Wydział Technologii Żywności
2021-02-08 15:00 : 18:00 sala 0.136
Wydział Technologii Żywności
2021-02-15 15:00 : 18:00 sala 0.136
Wydział Technologii Żywności
2021-02-22 15:00 : 18:00 sala 0.136
Wydział Technologii Żywności
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 8
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Joanna Banaś, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.