Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności [T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T]
Semestr zimowy 2017/2018
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 11
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności [T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2017/2018 [17/18Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 11 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:45
sala 0.135 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 13 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Iwona Tesarowicz |
Uwagi: |
Technologia Gastronomiczna (1) |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.