Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Elektyw specjalizacyjny 2 F: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.F3.ES21.SM.TTZFZ.T
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Elektyw specjalizacyjny 2 F: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.F3.ES21.SM.TTZFZ.T
Zajęcia Semestr letni 2020/2021 (20/21L) (zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca:
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 12:45
sala 0.136
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 9:00 - 12:45
sala 0.136
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań: Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 9
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.