Elektyw specjalizacyjny 2 F: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.F3.ES21.SM.TTZFZ.T
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Elektyw specjalizacyjny 2 F: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.F3.ES21.SM.TTZFZ.T | |||||||||
Zajęcia |
Semestr letni 2020/2021 (20/21L)
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||||||||
![]() |
Terminy i miejsca: |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 12:45
sala 0.136 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 9:00 - 12:45
sala 0.136 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||
Liczba osób w grupie: | 9 | |||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||||||||
Prowadzący: | Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.