Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX
Semestr letni 2010/2011
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX | |||
Zajęcia |
Semestr letni 2010/2011 (10/11L)
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
|||
![]() |
Termin i miejsce: | (brak danych) | ||
Liczba osób w grupie: | 17 | |||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||
Prowadzący: | Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Magdalena Michalczyk, Magdalena Rzepka, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak | |||
Uwagi: |
tech.żyw. |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.