New trends in food processing and preservation technology
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.2sa.NTF.SM.TFTZZ.T | Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | New trends in food processing and preservation technology | ||
Jednostka: | Katedra Biotechnologii i Ogólnej Technologii Żywności | ||
Grupy: | |||
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
5.00
(w zależności od programu) ![]() ![]() |
||
Język prowadzenia: | angielski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2020/2021" (w trakcie)
Okres: | 2020-10-01 - 2021-02-24 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 15 godzin ![]() Wykład, 30 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | Krzysztof Surówka | |
Prowadzący grup: | Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Ireneusz Maciejaszek, Krzysztof Surówka, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie na ocenę Wykład - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.