Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności [T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX]
semestr zimowy 2012/2013
Ćwiczenia,
grupa nr 6
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności [T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX] |
Zajęcia: |
semestr zimowy 2012/2013 [12/13Z]
(zakończony)
Ćwiczenia [CW], grupa nr 6 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
|
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 16 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Iwona Tesarowicz |
Uwagi: |
Przetwórstwo mięsa |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.