Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 9

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T
Zajęcia Semestr letni 2020/2021 (20/21L) (w trakcie)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 9 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca:
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:00
sala 0.135
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 19:00 - 22:00
sala 0.135
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 19:00 - 22:00
sala 0.135
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań:
2021-05-04 13:00 : 16:00 sala 0.135
Wydział Technologii Żywności
2021-05-06 19:00 : 22:00 sala 0.135
Wydział Technologii Żywności
2021-05-11 13:00 : 16:00 sala 0.135
Wydział Technologii Żywności
2021-05-13 19:00 : 22:00 sala 0.135
Wydział Technologii Żywności
2021-05-14 19:00 : 22:00 sala 0.135
Wydział Technologii Żywności
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 10
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.