Ogólna technologia żywności [T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T]
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 9
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Ogólna technologia żywności [T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T] | ||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/2021 [20/21L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 9 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:00
sala 0.135 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 19:00 - 22:00
sala 0.135 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 19:00 - 22:00
sala 0.135 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 10 | ||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||||
Prowadzący: | Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.