Elektyw kierunkowy III: Nowoczesne techniki wykrywania zafałszowań żywności T.F2.EK31.SM.TJBJY.T
Semestr zimowy 2016/2017
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Elektyw kierunkowy III: Nowoczesne techniki wykrywania zafałszowań żywności T.F2.EK31.SM.TJBJY.T | |||
Zajęcia |
Semestr zimowy 2016/2017 (16/17Z)
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||
![]() |
Termin i miejsce: | (brak danych) | ||
Liczba osób w grupie: | 16 | |||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||
Prowadzący: | Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.