General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T
Semestr zimowy 2018/2019
Wykład,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T | |||
Zajęcia |
Semestr zimowy 2018/2019 (18/19Z)
(zakończony)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||
![]() |
Termin i miejsce: | (brak danych) | ||
Liczba osób w grupie: | 6 | |||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||
Zaliczenie: | Egzamin | |||
Prowadzący: | Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Krzysztof Surówka, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.