![]() |
profesor w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

prof. dr hab. inż.
Halina Gambuś
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
on-line - Teams
wtorek 13:15-15:15
Zainteresowania
(brak danych)
Koordynowane przedmioty
17/18Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZTX.T
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Pieczywo bezglutenowe - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiaklii T.F2.ES31.SM.TTZTZ.T
17/18Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZTZ.T
17/18Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TJBJW.T
17/18Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych T.1s.PPSR.SI.TJBJY.T
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.KTW.SDIPI.SI.TTZXX
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.KTW.SDPI.SI.TTDXX
17/18L - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.2s.BPPR.SI.TTZCX.T
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTX.T
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCX.T
17/18L - Elektyw II: Towaroznawstwo tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTWTX.T
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Pieczywo bezglutenowe - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiakii T.F1.ES13.SM.TJBJW.T
17/18L - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.F3.ES21.SM.TTZTZ.T
17/18L - Elektyw specjalizacyjny III: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.F3.ES31.SM.TJBJW.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTW.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTZ.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTZ.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TJBJW.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTW.T
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.KTW.SDIPI.SI.TTZXX
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJW.T
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTW.T
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTZ.T
17/18L - Seminarium specjalizacyjne T.1s.SSP1.SM.TJBJW.T
17/18L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZTZ.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.1s.TSP1.SM.TTZTZ.T
19/20Z - Elektyw VII: Produkcja tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F5.EL71.SI.TBSBY.T
19/20Z - Metody badań eksperymentalnych 1 F T.1s.MBE1.NM.TTZFZ.T
19/20Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.NI.TTZTZ.T
19/20Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZOZ.T
19/20Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZTZ.T
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TJBJY.T
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTDDX.T
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTZXX.T
19/20L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T
19/20L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T
19/20L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCX.T
19/20L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.NI.TTZTX.T
19/20L - Elektyw specjalizacyjny III: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.F3.ES31.SM.TJBJW.T
19/20L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TJBJW.T
19/20L - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.2s.PTSR.SI.TTZCZ.T
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJW.T
20/21Z - Elektyw VII: Produkcja tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F5.EL71.SI.TBSBY.T
20/21Z - Metody badań eksperymentalnych 3 F T.3s.MBE3.NM.TTZFZ.T
20/21Z - Praca magisterska F T.3s.PMGR.NM.TTZFZ.T
20/21Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.NI.TTZTZ.T
20/21Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZTZ.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe F T.3s.SEMD.NM.TTZFZ.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTZXX.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TJBJY.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTDDX.T
20/21L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTX.T
20/21L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T
20/21L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T
20/21L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.SI.TTZCX.T
20/21L - Metody badań eksperymentalnych 1 O T.1s.MBE1.SM.TTZOZ.T
20/21L - Metody badań eksperymentalnych 3 M T.3s.MBE3.SM.TTZMZ.T
20/21L - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.2s.PTSR.SI.TTZCZ.T
20/21L - Seminarium dyplomowe M T.3s.SEMD.SM.TTZMZ.T
20/21L - Seminarium specjalizacyjne 1 O T.1s.SSP1.SM.TTZOZ.T
Prowadzone przedmioty
09/10L - Elektyw specjalizacyjny III: Pieczywo bezglutenowa - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiaklii T.KTW.09E21.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I: Pieczywo bezglutenowe-technologia produkcji, wartość odżywcza rola w leczeniu celiakii T.KTW.9NKPI.NM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny III: Pieczywo bezglutenowa - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiaklii T.KTW.09E21.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I: Pieczywo bezglutenowe-technologia produkcji, wartość odżywcza rola w leczeniu celiakii T.KTW.9NKPI.NM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw I: Towaroznawcza analiza artykułów otrzymanych z surowców węglowodanowych, czekolady i trwałego pieczywa cukierniczego T.KTW.9WCPC.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.KTW.9APZP.NM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw ogólny: Pieczywo bezglutenowe - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiakii T.KTW.9ELOG.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
09/10Z - Technologia specjalizacyjna I: Przetwórstwo zbóż T.KTW.TS1PZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Pieczywo bezglutenowe - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiaklii T.F2.ES31.SM.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.KTW.SDIPI.SI.TTZXX:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 5)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.1s.TSP1.SM.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTZ.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Pieczywo bezglutenowe - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiakii T.F1.ES13.SM.TJBJW.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.F3.ES21.SM.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09AMZ.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Elektyw II: Towaroznawstwo tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E02.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
08/09L - Elektyw specjalizacyjny I: Pieczywo bezglutenowe-technologia produkcji, wartość odżywcza rola w leczeniu celiakii T.KTW.9NKPI.NM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
08/09L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
08/09L - Seminarium (specjalizacja Przetwórstwo Zbóż ) T.KTW.S01XW.NI.TTZTZ:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw ogólny 2: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.KTW.09EO2.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.KTW.09NPW.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.KTW.9APZP.NM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.2s.PTSR.SI.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJW.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny III: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.F3.ES31.SM.TJBJW.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09AMZ.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.KTW.09E31.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.KTW.09E31.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09EK4.SI.TTZDX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
08/09Z - Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.KTW.9APZB.NM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
08/09Z - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
08/09Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Pieczywo bezglutenowa - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiaklii T.KTW.09E21.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw kierunkowy I: Pieczywo bezglutenowe - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiakii T.KTW.09EL4.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III-Pieczywo bezglutenowe-technologia produkcji,wartość odżywcza,rola w leczeniu celakii T.KTW.08ELS.SM.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZOZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20Z - Elektyw VII: Produkcja tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F5.EL71.SI.TBSBY.T:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Pieczywo bezglutenowa - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiaklii T.KTW.09E21.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09AMZ.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.KTW.09E31.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
07/08L - Elektyw specjalizacyjny I: Pieczywo bezglutenowe-technologia produkcji, wartość odżywcza rola w leczeniu celiakii T.KTW.9NKPI.NM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
07/08L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRC.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
07/08Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.1s.TSP1.SM.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTZ.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Pieczywo bezglutenowe - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiakii T.F1.ES13.SM.TJBJW.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.F3.ES21.SM.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny III: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.F3.ES31.SM.TJBJW.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw II: Towaroznawstwo tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTWTX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Pieczywo bezglutenowa - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiaklii T.KTW.09E21.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw ogólny: Pieczywo bezglutenowe - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiakii T.KTW.9ELOG.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Pieczywo bezglutenowe - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiaklii T.F2.ES31.SM.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Seminarium T.KTW.SMINZ.SI.TTZXX:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
20/21Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw VII: Produkcja tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F5.EL71.SI.TBSBY.T:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.KTW.09E31.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.KTW.9APZP.NM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.1s.TSP1.SM.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.KTW.09E31.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.KTW.SDIPM.SM.TTZTZ:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
20/21L - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.2s.PTSR.SI.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)