Elektyw specjalizacyjny III-Pieczywo bezglutenowe-technologia produkcji,wartość odżywcza,rola w leczeniu celakii [T.KTW.08ELS.SM.TTZTX]
Semestr zimowy 2014/2015
Wykład,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Elektyw specjalizacyjny III-Pieczywo bezglutenowe-technologia produkcji,wartość odżywcza,rola w leczeniu celakii [T.KTW.08ELS.SM.TTZTX] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2014/2015 [14/15Z]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 15 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Halina Gambuś |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.