aktywny pracownik nieetatowy
|
dr inż.
Iwona Cieślik
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje zdalne
Wtorek 11-12
Czwartek 13:00 – 14:00
Koordynowane przedmioty
16/17L - Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZCX.T
16/17L - Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZIX.T
20/21Z - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T
20/21L - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.EK41.SM.TTDXZ.T
21/22Z - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T
21/22L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi klienta T.F6.EL92.SI.TTZTZ.T
21/22L - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.EK41.SM.TTDXZ.T
Prowadzone przedmioty
11/12L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
11/12L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13Z - Elektyw IV: Jakość i bezpieczeństwo mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.9K02M.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13Z - Elektyw IV: Podstawy towaroznawstwa mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14Z - Elektyw IV: Podstawy towaroznawstwa mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGOK.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.MAZ.TSP03.SM.TTZCG:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw IX- Podstawy technologii gastronomicznej T.MAZ.PTGAS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.09E91.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.1s.TSP1.SM.TTZCG.T:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.MAZ.ZOZZZ.SI.TTDXX:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.ZCZ.09K03.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.ZCZ.09K05.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
16/17Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGAS.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.2s.TSP3.SM.TTZCG.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw IX-Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.TGAST.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17L - Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTDDO.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.1s.TSP1.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.F5.EL92.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.2s.TSP3.SM.TTZCG.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji potraw dietetycznych T.2s.TSP3.SM.TTDDO.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL91.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.1s.TSP1.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F5.EL91.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.2s.TSP3.SM.TTZCG.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20Z - Moduł kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.MK41.NM.TTDDY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.2s.TSP3.SM.TTZCG.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20L - Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTDDO.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20L - Technologia specjalizacyjna I C: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Metody badań eksperymentalnych 1 T.2s.MBEK.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
20/21L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL91.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.EK41.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21L - Metody badań eksperymentalnych 2 T.3s.MBEK.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Metody badań eksperymentalnych 2 T.4s.MBEK.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I C: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi klienta T.F6.EL92.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.F4.EL92.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)