Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T | |||||||||||||||
Zajęcia |
Semestr letni 2020/2021 (20/21L)
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||||
![]() |
Terminy i miejsca: |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45
sala 1.82 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 10 | |||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||||||||||||||
Prowadzący: | Iwona Cieślik, Kinga Topolska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.