Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta [T.F4.EL91.SI.TTDDZ.T]
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 5
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta [T.F4.EL91.SI.TTDDZ.T] | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/2021 [20/21L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 5 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15
sala 1.82 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 15:30 - 17:45
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 18:45
sala 1.82 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 18:45
sala 1.82 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 17:15 - 19:30
sala 1.82 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.