Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Ogólna technologia żywności [T.4s.OTZY.SI.TTDDZ.T] Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 2

Przejdź do planu zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot: Ogólna technologia żywności [T.4s.OTZY.SI.TTDDZ.T]
Zajęcia: Semestr letni 2020/2021 [20/21L] (zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 2 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca: Podana informacja o terminie jest orientacyjna. W celu uzyskania pewnej informacji obejrzyj kalendarz roku akademickiego lub skontaktuj się z wykładowcą (nieregularności zdarzają się przede wszystkim w przypadku zajęć odbywających się rzadziej niż co tydzień).
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:00
sala 0.136
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 7:00 - 10:00
sala 0.136
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 14:15
sala zdalne
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań: Daty odbywania się zajęć grupy. Prezentują informacje na podstawie zdefiniowanych w USOS terminów oraz spotkań.
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem.
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Data i miejsceProwadzący
Liczba osób w grupie: 9
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)