Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Technologia specjalizacyjna I F: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.1s.TSP1.SM.TTZFZ.T
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Technologia specjalizacyjna I F: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.1s.TSP1.SM.TTZFZ.T
Zajęcia Semestr letni 2020/2021 (20/21L) (jeszcze nie rozpoczęty)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce:
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 17:00
sala 0.135
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań:
2021-02-26 12:30 : 17:00 sala 0.135
Wydział Technologii Żywności
2021-03-05 12:30 : 17:00 sala 0.135
Wydział Technologii Żywności
2021-03-12 12:30 : 17:00 sala 0.135
Wydział Technologii Żywności
2021-03-19 12:30 : 17:00 sala 0.135
Wydział Technologii Żywności
2021-03-26 12:30 : 17:00 sala 0.135
Wydział Technologii Żywności
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 0
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Joanna Banaś, Mateusz Kucharek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.