Technologia specjalizacyjna I F: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.1s.TSP1.SM.TTZFZ.T | Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Technologia specjalizacyjna I F: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo | ||
Jednostka: | Katedra Biotechnologii i Ogólnej Technologii Żywności | ||
Grupy: | |||
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
5.00
(w zależności od programu) ![]() ![]() |
||
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2019/2020" (zakończony)
Okres: | 2020-02-24 - 2020-09-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 60 godzin ![]() Wykład, 30 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | Joanna Banaś | |
Prowadzący grup: | Joanna Banaś, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie na ocenę Wykład - Egzamin |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (jeszcze nie rozpoczęty)
Okres: | 2021-02-25 - 2021-09-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 60 godzin ![]() Wykład, 30 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | Joanna Banaś | |
Prowadzący grup: | Joanna Banaś, Mateusz Kucharek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie na ocenę Wykład - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.