Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności [T.2s.PTSZ.SI.TTZTZ.T]
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 5
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności [T.2s.PTSZ.SI.TTZTZ.T] | ||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/2021 [20/21L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 5 [pozostałe grupy] |
||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 14:15 - 18:00
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||
Liczba osób w grupie: | 8 | ||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||
Prowadzący: | Marek Sady, Maria Walczycka |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.