Specialization technology I Z: Modern meat and dairy science and technology [T.F1a.T14.SM.TFTZZ.T]
Semestr letni 2022/2023
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Specialization technology I Z: Modern meat and dairy science and technology [T.F1a.T14.SM.TFTZZ.T] | ||||||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2022/2023 [22/23L]
(w trakcie)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 18:00
sala 0.105 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 18:00
sala 0.108 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 2 | ||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Hana Gedif, Dorota Najgebauer-Lejko, Agnieszka Pluta-Kubica, Maria Walczycka, Ewelina Węsierska, Wondyfraw Wonbebo |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.